2821
2789
عنوان

کیا اصطراب داشتن خوب شدید

89 بازدید | 13 پست

من دارو میخوردم عالی شده بودم....یه هفته ترک کردم به تدریج حالم بد شد نمیدونم عوارض ترکه یا دوباره دارو لازمم....میترسم آخرس افسردگی بگیرم بعدشم برم تيمارستان 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم داشتم دوماهه قرصامو قطع کردم  چه علائمی داره ترکش؟درضمن زیر نظر دکتر قطع کردی؟

بیقراریم زیاد شد همش بازم اضطراب زیاد شده فکرای زیاد میکنم نکنه دیونه بشم....دکتر برام نوشته بود چجوری ترک کنم‌‌‌از روی اون کردم

چه دارویی میخوردی؟ با مشورت دکتر قطع کردی یا سرخود؟

آسنترا میخورم.....دکتر قبلا نوشته بود از روی اون ترک کردم.....میشه دوباره شروع کنم

بیقراریم زیاد شد همش بازم اضطراب زیاد شده فکرای زیاد میکنم نکنه دیونه بشم....دکتر برام نوشته بود چجو ...

دوباره برو پیشش حتما درمانت و کامل کن 

من درمانم یکسال طول کشید حالم میشه گفت ۷۰درصد خوبه بیقرار نیستم فقط تو کارام تنبلی میکنم 

دوباره برو پیشش حتما درمانت و کامل کن  من درمانم یکسال طول کشید حالم میشه گفت ۷۰درصد خوبه بیقر ...

شما هم اصطراب داشتی...الان خودم شروع کردم دوباره میخورم ...فکر میکردی مثل من که بستری اینا بشی....اصلا کاش قطع نمیکردم 

بله منم داشتم اضطراب اما به این فک نمیکردم که بستری بشم اتفاقا چون جمله پانیک داشتم همش فکر میکردم ب ...

داروتون چی بود ...

سرترالین .الانزاپین 

الان هیچ کدوم رو نمی‌خورید......منم آسنترا میخورم....همون سرترالینه....شما متاهلی

الان هیچ کدوم رو نمی‌خورید......منم آسنترا میخورم....همون سرترالینه....شما متاهلی

نه عزیزم دوماهه قطع کردم سرترالین همونه فقط ایرانیه اسنترا خارجیشه 

بله متاهلم ۲۷سالمه

2825
2823
2791
2779
2792