2777
2789
عنوان

بتام منفی بود اما پریود هم نشدم 😕

812 بازدید | 29 پست

سلام دوستان منم دو روز از موعدم گذشته بود بتا دادم 0.5 بود گفت منفیه ولی همچنان پریود نشدم به نظرتون امکان داره باردار باشم ؟! تمام علایم پریودی رو دارم نمی‌دونم از بارداری هست یا پریودی گیج شدم دیگه واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز موعدم بود پری نشدم امروز بی بی زدم منفی بود خداکنه زودتر پری شم راحت شم از بس استرس دارم 

هرماه ۱۴ پری میشدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

سلام خانوما با اجازه استارتر 

۴روز بعد موعدم درد شدید و لکه قهوه ای داشتم که رفتم دکتر و گفت کیست و عفونت نداری دوفاستون داد شبی ۲تا تا ۵شب و الان ۴روزه دوفاستون تموم شده باز لک قهوه ای دارم این بار درد ندارم و پریود نمیشم چرا؟؟؟

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
مبارکههه .خب دیگه مثبت شده بی بی چک خیلی کم خطا میده آزمایش بگیر

میشه تاپیکم تستم نیگا بندازی درجا مثبت شد ولی بعدیا حاله انداخت به شکم انداخته  ولی اولین تستم پررنگه اخه 11ساله منتظرم یکم باورش سخته حس میکنم کاذبه

عزیزم انشالله بارداری برای ما هم دعا کن 🥺❤️ برو آز بتا بده مطمئن بشی 

فداتشم مذسی عزیزم انشالله باشم و توام باردار باشی عصر میخام برم منتظر شوهرمم🥺 ده روز از موعدم گذشته میشه نظرت درمورد تستم بگی تو تاپیکم هشت