2777
2789
عنوان

بتام منفی بود اما پریود هم نشدم 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 29 پست
میشه تاپیکم تستم نیگا بندازی درجا مثبت شد ولی بعدیا حاله انداخت به شکم انداخته  ولی اولین تستم ...

دیدم عزیزم مبارکه دیگه مثبت به ااین پر رنگی . این همه صبر کردی گلم فامیل ما بعد ۱۵ سال باردار شد. شما هم آزمایش بده تا مطمئن بشی . منم پریود نشدم بی بی چک گرفتم منفی بود . بی بی چک خیلی دقیقه

عزیزم انشالله که بارداری یه بتا بدی صد در صد مطمئن میشی 

تارعصر باید تحمل کنم ببینم خدا چیمیخاد واسم دعا کن برام خیلی استرس دارم با اینکه همه میگن مثبته حتی دکترم فرستادم میگه مثبته ولی برا اطمینان از بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم عزیزم مبارکه دیگه مثبت یه این پر رنگی . این همه صبر کردی گلم فامیل ما بعد ۱۵ سال باردار شد. شما ...

فداتشم مرسی عزیزم یعنی باور کنم مامان شدم🥺 ای جونم کاش برا منم واقعی باشه ازمایشمم مثبت اخه هیچ علایمی ندارمم منو به شک انداخته دعا کن عصر  میرم از  

فداتشم مرسی عزیزم یعنی باور کنم مامان شدم🥺 ای جونم کاش برا منم واقعی باشه ازمایشمم مثبت اخه هیچ علا ...

حتما بارداری . بعضیا هیچ علائمی ندارن انگار نه انگار حامله هستن . مادر خودم اینطوری بود 

حتما بارداری . بعضیا هیچ علائمی ندارن انگار نه انگار حامله هستن . مادر خودم اینطوری بود 

مرسی گلم از حرفای قشنگت دلم آروم کردی ♥ محتاج دعاتونم میخام برم از خداکنه خجالت زده نشم مثبت باشه

عزیزم خواهش میکنم انشالله که بارداری و بیای خبر خوش آزمایشت بهمون بدی برای منم دعا کن خیلی نگرانم 🥺 ...

فدات گلم انشالله ک مثبت باشه استرس دست و پام یخ کرده از الان  چشم حتما انشالله خدا دلتو شاد کنه😍😘

[QUOTE=316506183]فدات گلم انشالله ک مثبت باشه استرس دست و پام یخ کرده از الان  چشم حتما انشالله خدا دلتو شاد کنه ...[/QUOTE

گلم استرس نداشته باش صد در صد مثبتی استرس برات خوب نیست توکل به خدا انشالله به خواسته دلت برسی 😘🥺❤️

[QUOTE=316506183]فدات گلم انشالله ک مثبت باشه استرس دست و پام یخ کرده از الان  چشم حتما انشالله ...

فداتشم انشالله 🥺هی حس میکنم پریود شدم ولی ترشحه 

امروز عصر رفتم ازمایش دادم فردا عصر، جوابش اماده میشه