مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 عنوان برام صلوات بفرستید شاید دعای یکیتون گرفت 110 بازدید | 6 پست تو رو خدا برام دعا کنید زندگیم خراب نشه خدایا خدایا خدایا تو رو به دودست بریده ابلفضل عباس کمکم کن 😭😭😭بدجور درموندم به دعاهاتون احتیاج دارم 😭😭😭😭 مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی.. 1402/08/15 | 12:00 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
my_love_m عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3276 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سر نمازم گلم برات دعا میکنم ان شالله بحق این وقت عزیز و بحق حضرت ابوالفضل هر چی از خدا میخوای بهت بده و دلت شاد شه خواهش میکنم برای زینب دعا کنید جواب آزمایشش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سر نمازم گلم برات دعا میکنم ان شالله بحق این وقت عزیز ... دردت بجونم باشه خدا کمکمون کنه مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
مخاطب_خاصم_خدا_۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 2204 برات آیت الکرسی خوندم ممنونم ابجی مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
my_love_m عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3276 دردت بجونم باشه خدا کمکمون کنه خدا نکنه عزیزم ان شالله همیشه سلامت باشی گلم
seviin72 عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4941 صلوات میفرستم، ولی چی شده؟؟ هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲