2777
2789
عنوان

تورو به امام زمان کمکم کنید 😭😭

193 بازدید | 12 پست

بچه ها برای مشکلم برام صلوات و دعا کنید آبروم نره خدا منو ببخشه مشکلم و حل کنه یه معجزه برام بکنه.

خدایا تورو به پهلوی شکسته فاطمه زهرا کمکم کن زندگیمو خراب نکن بخاطر دخترم 😭😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
اگ مریض و ناشناسه ب شوهرت بگو توصیه ام بت همینه  چون بعدا میشی اش نخورده و دهن سوخته

فقط برام دعا کن تو رو خدا 😭😭😭😭

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط برام دعا کن تو رو خدا 😭😭😭😭

بابااا 

وقتی راه حل داری چرا خدتو میندازی تو چاه 

عاشورا تاسوعا بود بالای 20نفر مزاحم من شدن ب شوهرم گفتم حلش کرد

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
بابااا  وقتی راه حل داری چرا خدتو میندازی تو چاه  عاشورا تاسوعا بود بالای 20نفر مزاحم من ...

این قضیه بیخ داره بدبخت میشم

۱۰۰ تا صلوات به نیتت میفرستم‌.مشکلت حل بشه ..تو هم واسه من دعا کن ..الهی همه حاجت روا بشن .التماس دعا

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
۱۰۰ تا صلوات به نیتت میفرستم‌.مشکلت حل بشه ..تو هم واسه من دعا کن ..الهی همه حاجت روا بشن .التماس دع ...

باشه آجی خدا کمکمون کنه

بابااا  وقتی راه حل داری چرا خدتو میندازی تو چاه  عاشورا تاسوعا بود بالای 20نفر مزاحم من ...

بعضی از شوهرها همین جوری مریض هستن .چیزی هم بگی صدتا حرف خودش میندازه دنبالت..خدا هیچکسو هیچکسو با آبرو امتحان نکنه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..