2777
2789
عنوان

یعنی ایندفعه پسرم خوب میشه😔🥺

319 بازدید | 48 پست

از4سالگی لکنت داشت گفتار درمانی بردم همه کار کردم خوب نشد دیگه از6سالگی نبردمش ناامید شدم 

ولی الان یه دکتر دیگه پیدا کردم استاد داشگاه عضو هیئت علمیه دانشگاهم هست کلی مطالب علمیه داده نمیدونم ولی دلم میخواد ایندفعه دیگه جواب بگیرم جیگرم خونه 

توروخدا دعا کنید خوب بشه بتون راحت حرف بزنه😢

خدایا امیدم فقط به خودته....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله زود زود خوب میشه

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

عزيزم تو لكنت نبايد بچه تو استرس و اضطراب باشه ارامش مطلق 

انشالله جوابه اما اول اميدت به بالايي باشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
مشکل پسرم لکنت زبونه با شما فرق داره خیلی داره اذیت میشه😔

عزیزم شبها گلوش با روغن زیتون چرب کن غذای سرد بهش نده لطفاً اینو امتحان کن چرب کردن گلو با روغن زیتون خودم نتیجه گرفتم  برای منم دعا کن عزیزم