2777
2789

خواهرا ی مدته ب شوهرم شک کردم وهمش بهم دروغ میگه میام پیشش سریع گوشیشو خاموش میکنه دیشب گذاشتمش بخابه تلگرامشو رو گوشیم نصب کردم چت با دخترا. کانال پ و س پیدا کردم کانال همسر یابی وص یغه پیدا کردم چکار کنم باهم دعوا کردیم الانم واقعا دیگه نمیکشم بهش میگم چی کم گذاشتم برات هیچ براش اصلا مهم نیس

من دو روزه فهمیدم از این مردا هیچی بعید نیست حتی از با شخصیت ترینشون

سه تا بچه دارم ن میتونم جدا شم ن چیزی بهش گفتم چقد ازت بدی دیدم اما ب وفایی نکردم ولی تو چی میگه باهام حرف نزن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=316476920]سه تا بچه دارم ن میتونم جدا شم ن چیزی بهش گفتم چقد ازت بدی دیدم اما ب وفایی نکردم ولی تو چی میگه باه ...[/QUOTEکانال همسریابی رو تلگرام من فعال شده اونم زیاد نمیشه گفت ک خودش رفته تو کاناله

[QUOTE=316476920]سه تا بچه دارم ن میتونم جدا شم ن چیزی بهش گفتم چقد ازت بدی دیدم اما ب وفایی نکردم و ...

کانال س.  ک. س کانال.  پور.. ن چت بادخترا اون چی میگم چی گذاشتم اینجور میکنی از هرلحاظ کم نزاشتم براش دروغ گفتناش چی 

ببین الان تو مرحله ایی نیست ک حرفای من خوبم وبزنی اونم بگه اوکی و تنبیه بشه و پشیمان ،،،بدتر بدون ترس کاری میکنه ،ب نظرم یه مدت نباید چیزی میکفتی الآنم دیگه نگو ،تا خودش نخاد برنمی‌گرده ،،،با مشاور مشورت کن اونا میگن چکار کنی 

ببین الان تو مرحله ایی نیست ک حرفای من خوبم وبزنی اونم بگه اوکی و تنبیه بشه و پشیمان ،،،بدتر بدون تر ...

خیلی هم پرو شده ی چند هفته پیشم سر این دعوامون شد ولی اشتی کردیم بازم دیدم همونه تازه امروز میگه پاشو برو خونه بابات😔

سه تا بچه دارم ن میتونم جدا شم ن چیزی بهش گفتم چقد ازت بدی دیدم اما ب وفایی نکردم ولی تو چی میگه باه ...

از این مردا باید طلاق عاطفی گرفت... وه هم حسابشون نکرد، والا

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

خیلی هم پرو شده ی چند هفته پیشم سر این دعوامون شد ولی اشتی کردیم بازم دیدم همونه تازه امروز میگه پاش ...

دیدی ؟!! نباید بدون مشورت با عجله کاری کنی وقتی ب طلاق فکر نمیکنی چون بدتر وقیح میشه،،،من جات باشم چون برنامه برای بعد این حرفش ک بروخونه ی بابات ندارم فعلا سکوت میکنمو ندید می‌گیرمش و ب بچه هام میرسم،میدونم سخته ولی باید تحمل کنی بازم ادامه داشت از دوستی آشنایی ک ازش حرف شنوی داره چه خانم چه آقا بخایی غیر مستقیم حرف بزنن باهاش 

من اهل چک کردن نیستم...یعنی چکش کنم؟؟!!

شوهر من والا خیانتکار نیست ولی بیشعور هست در موارد دیگه،مثلا خودخواهو منت گذاره،یه کاری واسه ادم میکنه فکر میکنه شاخ غولو شکسته ، دیگه نمیدونم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

از این مردا باید طلاق عاطفی گرفت... وه هم حسابشون نکرد، والا

من نمیتونم خونوادم پشتم نیستن ی بچه اتیسمی هم دارم دوتا بچه کوچیک حتی اگه اینکارو کنم راحت ب کارش ادامه میده چون دیدم پیشش باشم ن بغل میکنه ن چیزی هیچی براش مهم نیس

دیدی ؟!! نباید بدون مشورت با عجله کاری کنی وقتی ب طلاق فکر نمیکنی چون بدتر وقیح میشه،،،من جات باشم چ ...

خونوادش براشون مهم نیس خونوادم میگن تحمل کن سخته نمیتونم تحمل کنم الان چند ساعته نمیتونمم بخابم وقتی تلگرامشو دیدم 😔

خونوادش براشون مهم نیس خونوادم میگن تحمل کن سخته نمیتونم تحمل کنم الان چند ساعته نمیتونمم بخابم وقتی ...

میفهمم چی میگی ولی سعی کن نبینی تا اذیت نشی ب چشم مریض نگاهش کن تا اذیت نشی واقعا هم مریض جنسی هستند ،،،از خدا کمک بخواه. بکو سرش ب سنگ بخوره ،،،

میفهمم چی میگی ولی سعی کن نبینی تا اذیت نشی ب چشم مریض نگاهش کن تا اذیت نشی واقعا هم مریض جنسی هستند ...

کاش بتونم اونبار ک بش شک کردم ی هفته خوابوخوراک نداشتم سخته اینکه ببینم خودش بیخیاله اما من دارم اتیش میگیرم😔