2777
2789

یه بچه سه ساله دارم خانواده شوهرم ینی پدرشوهرم

سر یه جریان الکی منو زدن انداختن بیرون شوهرمم بعد اتمام ماجرا رسید مثل هویچ گو برو طلاقت بگیر حوصله این جر بحث هارو ندارم تو تایپیک قبلم داستانش هست حوصله داری بخون لطفا

عشق عاشقی بودیم اول اون عاشقم شد اومد جلو خیلی زیاد عشق عاشقی بود بعدم من عاشقش شدم طاقت هم دیگه رو نداشتیم ولی عوض شد هزاران بلا سرم اورد مردم زنده شدم واقعا سر مادرش سر حرفاش تهمتاش ک بهم میزد کتک خوردم خیلی تا دلتون بخواد خوردم کرد فحشم داد جلوشون انداختم بیرون پای همه چیزش موندم همه چیز ک میگم ینی همه خطاها کاراش و...

ولی خانواده ای نداشتم پدر مادرم جدا شده بودن منم بدبخت بی خانواده ایندفعه بعد انداختن بیرون اومدم پیش پدرم و برادرم خونشون تو این مدت جوری ک زوری باشه گفت بیا خونت گفتم خودت نمیای دنبالم گفت نه میگفت با تاکسی بیا در این حد خانوادشم از خدا خواسته چون قبولشون نبود ب من چون خودش انتخابم کرد ناراضی بودن چون خانوادم از هم پاشیده بودن سنگ انداختن جلو پامون زجرای زیادی هم کشیدیم بهم برسیم یک هفته بیشتر ک خونه پدرمم نه بزرگتری فرستاد نه خودش اومد نه تعارف داد حتی ک میام دنبالت😭😭😭از بس غصه خوردم پوست استخون شدم حرف بزنین بهم فحشم بدین دست بردارم از این علاقه گوهممم ب معنای واقعی نمیخوادم ده روز بیشتره نمیگه زنم رفته اگر میخواست میتونست خانواده ای ک منو زدن مجبور کنه برگردن چون قبلا برای علاقمون مجبور شون کرد ولی نمیخواد و نمیاد دنبالم و حتی زنگ پیامی نمیده بهم 😭

عین خیالش نیست همش با رفیقاش  و... در گشت گذار و حتی دلش برا بچه سه سالش ک اینقد ب هم‌ وابسته بودن تنگ نمیشه 

دوتا حرف بزنین بهم دلم اروم شه یکم ب خودم بیام نه ازش متنفر شم ولی منتظرش نباشم یطوری باشم اون نازم بکشه یکم اون انتظار بکشه اون بترسه نه من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلی؟ 

اگه میتونی از پس خرج ومخارجت بربیای بی خیالش شوو یه مدت رو ب خودت استراحت بده 

مردا عادت دارن بیخیالشون بشی آدم حسابشون نکنی پیگیرت میشن 

خدایا سخته بدونم میبینی و ساکتی!! 

سخته برام بعدچند سال عشق عاشقیمونو فراموش کنم خاطره هارو دوست داشتنشو و.... چون خیلی دوستم داشت بخدا😔خانوادش همش سنگ انداختن جلو پامون جنگیدیم و..و زیر یه سقف رفتیم شروع کردن جر بحث بامون هر دقیقه تهمت میزدن فاطمه فحشمون داد چون واقعا روی مادر عجوزش حساسه و میومد منو کتک میزد بعد پشیمون ولی ب رو نمیاورد عوض شد ازم فاصلع گرفت خانوادش ب هدفشون رسیدن صدبار مادرش گفت جداتون میکنم راحت میشم دیگه کثافت و...😭😭

بااین همه کارایی که باهات کرده تا الان باید متنفر میشدی این که نشدی عجیبه 

یکبار باخودت عهد ببند که دیگه سمتش نری 

از همه جا بلاکش کن تا بدونه که جدی هستی اگرم گفت برگرد بگو نمیام بهت قول میدم پشیمون میشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

چند تا حرف نياز ندارى واقع بين باش اگه سنت پايينه

بعد از طلاق جاييو دارى برى حامى دارى

از لحاظ مالى به مشكل نميخورى

جدا شو

مردى كه حامى تو نباشه به درد چى ميخوره !!!!

دلت به. عشقُ عاشقى اول خوش نباشه اونا گذشته و تموم شده

ادم بى عرضه كه بزاره بقيه دست رو زنش بلند كنه بدرد سطل اشغال ميخوره