2777
2789

چندساله ان؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

منم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینجورم هر دفعه میگم اینکارو نکنم باززز....

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

منم همینم میگم کاش ت مادرشون بودی من باباشون😑🤦🏻‍♀️ خسته میشیم  دیگه مال من پنج سال و نیم ...

همون لحظه ک دارم داد میزنم پشیمونم ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم خونه رو بخدا روزی س بار فقط جارو میکشم 

۴ ساله و یکساله خیلی خستم هیشکی کمکم نیست اعصابمم بذار خراب میکنن منم میریزم سر اینا 

برای منم ۴و ۲ ساله ان خیلی سخته ولی من خیلی دعوا نمیکنم بیشتر مدارا میکنم بیشتر بازی میکنم باهاشون . خونه و تمیزیش الویت آخرمن برای همین سخت نمیگیرم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم شوهرت هم اگه دو روز نگهشون داره مثله شما رفتار میکنه اینو گفتم که عذاب وجدان نداشته باشی بالاخره انسانیم و خسته میشیم مخصوصا بچه داری که سخت ترین کار دنیاست 

ولی باید ب فکر سلامتی خودتون و بچه ها باشید با دادزدن هم اعصاب خودتون خورد تر میشه هم تو روحیه بچه ها و همسرتون اثر میزاره هر وقت خیلی خسته شدید ک ممکن بود داد بزنید سه تا صلوات بفرستید  دمنوش هایی که ارامبخش هم هست بخورید تا کمکی ب خودتون کرده باشید⚘

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
برای منم ۴و ۲ ساله ان خیلی سخته ولی من خیلی دعوا نمیکنم بیشتر مدارا میکنم بیشتر بازی میکنم باهاشون . ...

من خونه برام مهم نیست.پسر من مودبه.وقتی میره خونه اقوام رفتار بد بچه ها رو تکرار میکنه.وگرنه خوپش مهربون و خواستنی ه

کوچیکه هم خیلی فضول و خرابکاره.شیر خوردنش حرصم میده