2777
2789
عنوان

پیشنهاد مرد متاهل🥴

746 بازدید | 46 پست

اینو بگم برای اون دسته از خانمایی که توی سایت دیدم که دیگران رو قضاوت میکنن...

اول اینکه من نزدیکِ نوزده سالمه و تا حالا یدونه دوست پسرم نداشتم... و یه پیجمم خصوصی هست.. و یک پیجم دیگم نه که عکس میذارم از خودم (فقط پروفایل و چهره و موجه) همین آقاعه که چتاشو میذارم شاید ده باره بمن پیام داد و پروفشو دیدم و فهمیدم متاهله :/ اما جوابشو دادم...

‌اینو برای اون دسته خانم هایی میذارم که فکر میکنند دلیل خیانتشون زن مقابل هست در حالی که مَرد مقصر تر هست نسبت به زن ( هردو مقصرن اما دختر مجردی حتی اگر به مرد متاهل پیشنهاد بده باید رد کنه چون اون متاهله).

استوری خاصیم نمیذارم بیشتر انگیزشی و دفاع از حقوف خانماست...

و مردای متاهل زیادی ریپلای و شروع به صحبت میکنن و جوابی از طرف من نمیگیریند.

تاپیکاهای قبلی گردن نمیگیرم برای دختر دایی هست😂🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و همانا اینستاگرام گزینه بلاک و ریپورت دارد

بله دارد اما اینو بدای خانمایی هایی میذارم که فکر میکنن گقصرِ تمام ماجراها خانماست..

و همانا تعدادشون زیاده و من اصلا دایرکت هارو نمیبنم

تاپیکاهای قبلی گردن نمیگیرم برای دختر دایی هست😂🖐

حالا اون اقا نفهمه

شما که فهمییده و خانومی چرا جواب دادی اصلا ؟؟

فقط میخوام بدونم یک لحظه به همسر بیجارش و شاید بچه هاش فکرکردی ؟؟

میخوام بدونم اگه یه دختر مجرد با همین افکار تو با پدرت صحبت کنه و .. بازم نظرت همینه ؟؟

دل بیچاره مامانت چی ؟؟ دل همسر اونم مثل مامان تو ..

هرچه برای خود میپسندیییی برای دیگران هم بپسند

موفق باشی 😏☺️