2777
2789
عنوان

پیشنهاد مرد متاهل🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 46 پست
چقدر خوب بالاخره یک نفر نگفت که قصد بدی داشتی...

واقعا باید ایستاد و آدم ها رو متوجه کرد وگرنه با بلاک و فلان و اینا ک.... 

شاید همین ی تلنگری بشه برای این اقا

نظر بقیه ام محترمه دیگ منم مثل شما 18

شاید دوستان از ی زاویه نگاه میکنن ک در سن من و شما نیست

والله شما ک خوب جوابشو دادی ولی کاش همه همجنسامون طرز تفکرشون با شما یکی باشه معلومه ک آدم خوبی هستی ...

ممنونم لطف داربد وافعا هدف من از جواب دادن به این شخص نامحترم چیز بدی نبود فقط خواستم ببینم همچین آدم هایی خیانتکاری چه طرزِ فکری دارند.

دو تا گل پسر داشت هزار ماشالله کوچولوی ناز اما پدر بی لیاقت 

تاپیکاهای قبلی گردن نمیگیرم برای دختر دایی هست😂🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بخدا ی مدت پیش ی زنه با شوهرم چت کرده شوهرم هم از اون حرفای ..... براش میگفت اونم کیف میکرد هی بهش میگه دوست دارم عاشقتم  تا خودم فهمیده ی دعوایی راه انداختم ولی مجبورم بمونم خونمون مجبورم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
ممنونم لطف داربد وافعا هدف من از جواب دادن به این شخص نامحترم چیز بدی نبود فقط خواستم ببینم همچین آد ...

لابد بهتون گفت زنمو دوست دارم ولی میخوام اوقات فراقتمو پر کنم و...

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
اسی بخدا ی مدت پیش ی زنه با شوهرم چت کرده شوهرم هم از اون حرفای ..... براش میگفت اونم کیف میکرد هی ب ...

واقعا برای اون خانم متاسفم و همسرتون 🙂 

از خدا آرامش میخوام براتون 

ممنونم لطف داربد وافعا هدف من از جواب دادن به این شخص نامحترم چیز بدی نبود فقط خواستم ببینم همچین آد ...

حظ کردم از حرفات اسی پسره هم معلومه خیلی براش عادی بود😕

برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین😊
واقعا برای اون خانم متاسفم و همسرتون 🙂  از خدا آرامش میخوام براتون

آرامشم بهم ریخت روانی شدم تحمل ی کلمه رو ندارم آخه اولین یا دومین بارش نیست ولی مجبورم بسازم 

و در آخر گفت من مردم اشکالی نداره اون زنه عیبه

اینم بگم برای خانمایی ک وارد رابطه متاهلی میشن کسی که به همسر خودش وفادار نیست به توام نخواهد بود...

وای اسی چقد مرده رو مخه ولی اینجور ادما با این حرفا آدم نمیشن بهتره باهاشون دهن به دهن نشی اصن

فقط خواستم صحبت ها و دلایل یک آدم خیانتکار رو ببینم...

عزیزدلم خیلی خوب جوابشو دادی کاش خیلی از دخترا یا زنها مثل شما بودن بعضی از زنها با این که میدونن طرف متاهل هست وارد رابطه میشن مثل یک ج ن ده ای که وارد زندگی من شده مقصر کیه شوهرم ولی اون زن ازشوهرمن هم بدتره با اینکه میدونه زن و بچه داره ول کن نیست خدا زمین گیرشون کنه