2777
2789
عنوان

ما بچه بودیم و مادرم جوان بود که پدرم زن گرفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش پدر خانواده گم و گور میشد دوتا زن رو راحت میکرد 

صیغه کرده براش فسنجون هم میپزن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چه مزخرف بود حالم از سه کاراکتر اولش بهم خورد 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
چه مزخرف بود حالم از سه کاراکتر اولش بهم خورد 

دقیقا...

الان این پرنده یاد گرفته میره آشیونه یکی دیگرو خراب میکنه 

بنطر منم ادمین یکم کم کاری کرده بود شخصیت زن دوم رو مظلوم جلوه داده

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

و منیکه پرنده ی زندگی ام.آشیانه من را ویران کرد.پرنده زندگی ما هم زود رفت .ولی قلب من تاب زندگی با یک خاین را نیاورد.من آیا باید مثل مادر این قصه تحمل میکردم میسوختم ترگل ورگل میکردم تا همسرم من را دوباره به یاد بیاورد؟؟ آیا رفتنم طلاقم اشتباه بود؟؟

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

و منیکه پرنده ی زندگی ام.آشیانه من را ویران کرد.پرنده زندگی ما هم زود رفت .ولی قلب من تاب زندگی با ی ...

به هیچچچچ عنوااان اشتباه نبود... منم بودم طلاق میگرفتم حق داری 

این بستگی به خود  طرف داده یکی خیانتو میبخشه یکی تحمل نمیکنه یکی فکر میکنه با ترگل ورگل کردن شوهرش سمتش میاد یکی با بی محلی شوهرو دور میکنه از خودش

در کل ۵ انگشت یکی نیستن چه برسه آدم 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝