2777
2789
عنوان

شوهرم همش به زنها پیام میده

2147 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها متاسفانه بارها از دوران عقد تو گوشی همسرم پیام دادن به خانوم ها رو دیده بودم هردفعه یه چیزی میگه و قانعم می‌کنه چاشنی میکنم.سالی دو سه بار مچشو میگیرم البته اکثر اونها جوابشو ندادن .ولی از پیاماش میشه فهمید که دنبال یه جرقه است.خیلی ناراحتم که دوران عقد بخاطر سن کم و سادگیم  ازش جدا نشدم والانم یه دختر سه ساله دارم.

رابطمون خوبه ولی واقعا نمی‌دونم برای چی این کارها و می‌کنه.مریضه.خیلی اهل تفریحه اما هروقت که میریم آنقدر چشم چرونی می‌کنه که حالم گرفته میشه.من بخاطرش خیلی خودمو تغییر دادم گفتم شاید ایراد ازمنه به خودم بیشتر برسم درست میشه.اماالان بهار که نشده پنهون کار تر شده اسم دخترارو به چیز دیگه سیو می‌کنه که نفهمم...به نظرتون ببرمش پیش روانشناس.خودمم برم؟.خودش همیشه میگه همه زنها یه چیز دارن زن دیگه میخوام چیکار ولی...دارم دیوونه میشم.من از لحاظ چهره و...هم ازش سرترم.۹سالم ازش کوچیک ترم ولی قدر نمیدونه به نظرتون چیکار کنم.کسی مشکل منو تاحالا داشته؟درست شده یا بدتر شده 

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالت بود ازدواج کردی؟؟ مشکل همینه دیگع تو سنه کم ازدواج میکنید با اختلاف سنی ۹ سال خیلیییییییییی زیاده اشتباه بوده ازدواجت

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

خودتو اذیت نکن برا خودت زندگی کن انگار شوهرت مرده و دیگه نیست منم بخاطر بچم از همه چی گذشتم انگار اصلا شوهر ندارم اگه میتونی نادیده بگیر و بخاطر  دخترت کوتاه بیا بزار هر غلطی میخواد بکنه چشم چرونی ذاتیه هیچکسم نمیتونه عوضش کنه 

چند سالت بود ازدواج کردی؟؟ مشکل همینه دیگع تو سنه کم ازدواج میکنید با اختلاف سنی ۹ سال خیلیییییییییی ...

من که ۲۸ سالگی ازدواج کردم قبل ازدواج ۵ سال دوست بودم ولی اصلا این چیزاشو رو نمیکرد انگار جنتلمن بود بعد ازدواج خود واقعیشو نشون داد

چند سالت بود ازدواج کردی؟؟ مشکل همینه دیگع تو سنه کم ازدواج میکنید با اختلاف سنی ۹ سال خیلیییییییییی ...

۱۶_۱۷سنتی الان ۲۳ام خسته شدم بخدا 

من که ۲۸ سالگی ازدواج کردم قبل ازدواج ۵ سال دوست بودم ولی اصلا این چیزاشو رو نمیکرد انگار جنتلمن بود ...

خدا لعنتشون کنه.مبخوان این کارو کنن بیخود کردن ازدواج کردن اصلا مارو گرفتن که بشینیم ببینیم و عذاب بکشیم

با مشاوره رفتن درست نمیشه ‌که. خودش باید بخواد تغییر کنه که اونم کتمان میکنه

درسته میخواست درسته کنه خودشو تو این۶سال میکرد

خودتو اذیت نکن برا خودت زندگی کن انگار شوهرت مرده و دیگه نیست منم بخاطر بچم از همه چی گذشتم انگار اص ...

الان دوشبه تو اتاق دخترم میخوابم.ولی بخاطر دخترم موندم و چیزی نگفتم.فک کن دقیقا وقتی که من شب قبلش باهاش رفتم پارک و تفریح و یه زندگی خوش و شیرین رو سپری میکردیم به دختره پیام داده.همش باخودم میگم من هنوز سالمم و رابطم باهاش خوبه اینجوره اگه خدایی نکرده مریض شم یا پیر تر شم ببین چجوری منو بذاره تو کوچه