2777
2789
عنوان

بعد اون اتفاق شوم....

506 بازدید | 14 پست

چشمای درشت مشکی و ابروهای خوش فرم و پر مشکی صورت سالم و زیبا بینی خوشگل و لبای باریک پوست صاف و شاداب و سفید.. . وزنم 67 کیلو لبام خندون.

......

جلوی اینه وایسادم دارم خودمو نگاه میکنم این زنو نمیشناسم چرا یک چشمم پرخونه چرا هفتاد درصد بینایشو از دست دادم چرا یک چشمم اندازش با اونیکی فرق میکنه چرا انحراف قرنیه پیدا کرده بینیم بعد دو بار عمل جراحی پهن و کجه چرا نصف صورتم حس و عصب نداره جرا فکم خورده دندونامو حس نمیکنم چرا اگه با چاقو بزنن سمت چپم نمیفهمم چرا اگه ابریزش بینی داشته باشم سمت چپو متوجه نمیشم چرا لبخند میزنم لبام کج میشه خدایا من این صورتو نمیخام منو میکشتی بهتر بود عذابم نده

مگه چه اتفاقی افتاده عزیزم ؟ 

😢

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت ماهه ولی کنار نیومدم از 67کیلو شدم 85کیلو صورتم مر لک و جوش و حال بهم زن شده همه جا با ماسک و عی ...

چیشده

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

نگاه ترحم خانواده هم اذیتم میکنه زورم میاد موهامو شونه کنم همش خواب اون تصادف لعنتی رو میبینم باورم نمیشه کمتر هز یک دقیقه یک عمر زندگیمو نابود کرد من تازه 30سالمه سی سالگی زوده برای اینکه همیشه پنهان باشی

وای منم دوساله درگیر درد يه طرف صورتم هستم خیلی میترسم صورتم فلج شه از زیبایی هيچي کم ندارم امااين درد لعنتی داره آبم میکنه هر چی دکتر میرم عکس ام آر ای ميگن هيچي نیست الان دردش جونم گرفته

عزیزم الان خوندم تابیکتو

متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده

دچار فلج صورت شدی؟

کم کم شروع کن

باید یه حرکتی بزنی و از یه جایی شروع کنی

شروع کن با تغذیه مناسب و ورزش رو خودت کار کن

کم کم هیکلت و روحیه ات عالی میشه

به خوئت زمان بده و اهداف بلند مدت تعین کن

مثلا بگو سال بعد این موقع ها یه اندام عالی و ورزیده تر خواهم داشت بقیه موارد بشت بندش بهتر میشن

بهت قول میدم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
عزیزم الان خوندم تابیکتو متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده دچار فلج صورت شدی؟ کم کم شروع کن باید ...

وقتی میدونم هیچ وقت خوب نمیشه وقتی هر دکتری رفتم ناامسدم کرده وقتی تو ی دیقه کل صورتت نابود میشه این حرفا حال بدمو بدتر میکنه.وقتی ی مهمونی برم همه زل میزنن بهم و تو چشماشون و کلامشون ترحم موج میزنه میخام خودمو بکشم.نمیتونی درک کنی ک نابودی و مرگ تدریجی چ شکلیه 

وقتی میدونم هیچ وقت خوب نمیشه وقتی هر دکتری رفتم ناامسدم کرده وقتی تو ی دیقه کل صورتت نابود میشه این ...

عزیزم منو ببخش فقط میخواستم کمکت کنم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

ببین باور کن حرفام از روی ترحم نیست

نمیگم صد در صد مثل قبل بشی 

ولی مطمنم بهتر میشی و حال روحیته 

یه دوستی دارم تو تصادف صورتش اسیب دید چند سال قبل

اوایل حالش خوب نبود

الان شکر خدا خیلی خیلی روحیه اش بهتره

رفته باشگاه..لیزر و... زیبا تر شده

الانم یه بسر  ساله داره و داره مجدد تو زشته حقوق ادامه تحصیل میده

سنش هم نزدیک 37 -38 هستش

ببین باور کن حرفام از روی ترحم نیست نمیگم صد در صد مثل قبل بشی  ولی مطمنم بهتر میشی و حال روح ...

حرفات درسته میدونم میخای کمکم کنی ولی الان شرایطشو ندارم همه چیزایی ک بهم میگی روزی صدبار ب خودم میگم.ولی میدونی خودم هنوز این چهرمو نپذیرفتم خودم با خودم درگیرم خیلی میگن خوبی و چیزی نیستا و ....ولی خودم تو شوکشم الان نه ده ماه میگذره ولی تازه تازه دو سه روزه ب فکر افتادم رژیم بگیرم...

امیدوارم بتونم ادامه بدم 

حرفات درسته میدونم میخای کمکم کنی ولی الان شرایطشو ندارم همه چیزایی ک بهم میگی روزی صدبار ب خودم میگ ...

دقیقا حرف من همینه 

به خودت زمان و فرصت بده 

به مرور کنار میایی و حالت خیلی خیل بهتر میشه

فقط زمان بره