2777
2789

خیلی عصبیم واسه شام خونشون بودیم پسر دوسالم بازی میکردیهو گلدون روی میزو انداخت شکست

مادرشوهرم جیغ زد ببین چیکار کرد یهو پدرشوهر عوضیم بلند شد بچمو زد بچم‌افتاد زمین صدای گریش بلند شد منم عصبی شدم پاشدم گفتم تو غلط کردی دست رو بچه من بلند می‌کنی گفت این بچه ماست بچه برای پدر و خانواده پدریشه نه مادرش حالا هم که بچه ماست بخوام کتکش میزنم بخوامم نوازشش میکنم  فشارم رفت رو هزار من در کشیدم تا بچه رو بدنیا بیارم پسر بی مسئولیتش حتی یک روز کمکم نکرده بعد این احمق با افکار پوسیدش میگ بچه ماست بعد گفت خوبه تربیت یادش بدی این چه عوضیه آخه بچه من هنوز دوسالش نشده بهش چی بگم اینو که گفت خیلی عصبی شدم پاشدم هرچی رو میزش بود زدم شکستم گفتم تا تو باشی دست رو بچم بلند نکنی داد و بیداد کردم مادرشوهرم گفت تو تربیت نداری از همچین مادری همچین بچه ای به عمل میاد منم گفتم ناراحتی دیگه مارو نبین بعد بچه رو برداشتم زدم بیرون شوهر لنده هورم عین بت فقط نگاه میکرد داد میزد خفه شو بعد که رسیدم خونه اومد داد و بیداد که غلط کردی سرپدرم صداتو بلند کردی اون جای پدرته گفتم جای پدرم باشه ولی وقتی شخصیت نداره منم احترام نمیزارم بی شخصیت فقط هیکل بزرگ کرده بچه دوساله رو کتک میزنه اونم یکم داد و بیداد کرد بعدشم رفت

حالم از خودشو خانواده وحشیش بهم میخوره انگار از عصر حجر اومدن یجوری پسرمو زده صورت پسرم کبود شد انقد گریه کرد بزور رو پام خوابوندمش😭💔

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده روی کردی ولی اونا مقصر اصلی بودن بچس نمیفهمه که

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خوب کرده بچه باید ادب داشته باشه  

غلط کرده پیرِخرفت !   

چ غلطا !!!!!!

بره بمیررررره

منم بودم پدرشوهر رو جر واجر میکردم!!!

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷