2777
2789
عنوان

خانمای متاهل و شاغل بیاین من رو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 24 پست
اره ولی مثل اینکه بردار بزرگه گفته همه ما مثل هم مبلغ معین  و شرایط نگهداری جسمی نداریم فعلا ...

خب پس حواستو جمع کن چون دیگه بحث خرج و رسیدگی هست ممکنه رو اینکه شما شاغلی و کمک حال همسرت حساب باز کنن و به همسرت بگن

پس زودتر با همسرت صحبت کن محترمانه و دلسوزانه که اگر بهش گفتن چیزی ذهنش آمادگی این بحث رو داشته باشه چون گاهی اوقات مردا خراب میکنن و یهو دیدی قولی چیزی داد خصوصا که درامدشم کمتر از قبل شده و اینو به برادرش حتما بگه 

وچون گفتن نمیشه خرجا یکی نیست پس حتماً همون هر ماه دو نفر کمک کنن تا یک ماه اون دونفر نفس بکشن  و دو نفر دیگه خرج کنن هم آخر هر ماه حساب کتاب کنن چون تو این موارد نود درصد اختلاف و ناراحتی بوجود میاد 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا هم به همسرت بگو این صحبتم برای آینده نگریه و اینکه اختلاف و ناراحتی بوجود نیاد حالا که میگ ...

بهش گفتم من اصلا مخالف کمک کردن نیستم

ولی شرایط خودمون هم مثل قبل نیست

و میدونی که چه کارها و برنامه هایی داریم

باید مدیریت کنیم 

یعنی چی ثبت کنید برادر بزرگه گفته یه مبلغ مساوی  

مبلغ واریزی رو تو ی دفتر حساب کتاب بنویسید

باشه ممکنه توی ماه نتونه یه برادر پول بده یه برادر دیگه بجاش بده بعدا که می‌خوان حساب کتاب کنن ثبت شده ... این چیزا ممکنه پیش بیاد 

اینطوری خیال خودتون راحتتره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
بهش گفتم من اصلا مخالف کمک کردن نیستم ولی شرایط خودمون هم مثل قبل نیست و میدونی که چه کارها و برنا ...

حرفتون منطقیه 

همینجوری پیش برید ان شاءالله هیچ وقت ناراحتی نه بین شما و همسرت و نه همسرت و خونوادش بوجود نمیاد 

خب پس حواستو جمع کن چون دیگه بحث خرج و رسیدگی هست ممکنه رو اینکه شما شاغلی و کمک حال همسرت حساب باز ...

نه اصلا روی من حساب باز نکردن و نمیکنن ما رابطمون خیلی رسمی و محترمانه ست هنوز با اسمم خانم میگن

اصلا کسی نمیخواد خرج کنه یا پول بده 

فقط هر ماه یه مبلغ زده میشه همین 

خرجشون با خودشون

حالا بچه ها دلشون خواست رفتن سر بزنن چیزی ببرن یانه

و اینکه موقعی که باهم میبرن دکتر ببینم کی میخواد پول بده

الان قراره ۳ برادرا باهم ببرن واسه یه موضوعی دکتر نمیدونم میخوان چطور حساب کنم

شوهرم تا قبل از اینکه شرایطش عوض بشه ولخرج و من خودم گاهی اوقات میگفتم اینو نه یا آره یا چطوری خرج‌کنیم 

و مثلا من روی لباس حساسم شوهرم روی خورد و خوراک و شکم

خب‌مدیریت باید کنیم

امیدوارم دلخوری و ناراحتی پیش نیاد

مبلغ واریزی رو تو ی دفتر حساب کتاب بنویسید باشه ممکنه توی ماه نتونه یه برادر پول بده یه برادر دیگه ...

آها ولی اینطوری نیست که اگه‌ یکی نداد بخوان با یکی دیگه حساب کنن 

اینطوری نیستن

یه مبلغ تعیین شده ولی مثلا یه ماه‌بیشتر میدن یه ماه‌کمتر 

شاید یکی اون‌ماه دستش خالی بشه

ولی خودمون هر‌چی بود از الان‌مینویسم

نه اصلا روی من حساب باز نکردن و نمیکنن ما رابطمون خیلی رسمی و محترمانه ست هنوز با اسمم خانم میگن اص ...

خب خدارو شکر ...

ان شاءالله همه چیز به بهترین شکل انجام بشه بدون هیچ دلهره و نگرانی و ناراحتی 

حرفهامم من باب راهنمایی بود که بعدا اذیت نشی که کاش میگفتم کاش حد مشخص بود الحمدلله هم خودت هم همسرت هم خانواده همسرت عاقل هستین 

و اینکه دلم میخواد شوهرم برام‌خرج کنه نه که خیالش راحت بشه بگه خودش دیگه حقوق داره من از پولم طلاو ...

راه حلش اینه الکی بگو وام خونگی نوشتم باید قسط بدم 

وسط ماه بگو کم اوردم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏