2777
2789

بیخیال میشه خدا حاجتشو میده و معجزه میشه 

یا وقتی  سفت بچسبی بهش و تشلیم نشی 

اگه دقت کنید هردومورد رو همه تایید کردن خب الان من گیج شدم چیکارکنم 

شل کنم یا سفت کنم 🤣🤦‍♀️

الات درگیر ی موضوعی هستم  تا میام رهاش کنم نشونه می بینم و تو دلم میفته ادامه بدم 

از طرفی نمیدونم دقیقا چیکار کنم هرکاری از دستم برمیاد انجام دادم 

به خداهم گفتم اقا خودت درستش کن به امید تو 

الان چیکار کنم 

برید بگردید ببینید ی سریا نوشتن خیلی  تلاش کردم اخرش درست زمانیکه درحال تسلیم شدن بودم خدا حاجتمو داد یا نوشتن فردای روزی که بیخیال شدم 

ی سریا نوشتن انقد گریه کردم به خدا گفتم و گفتم تا داد من والا دوتاراهو تقریبا رفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلسفش اینکه میگن تا چیزی رو رها نکنی بدستش نمیاری

الان بیخیال شدم از دیروز تاحالا 

ب خدا گفتم اگه قراره بدی که خودت میدی اگه نه هم که هیچ 

حرفی توش نیس 

درستهء 

صلاح باشه اره

باش 

قبلا ی بار ی شرایط مشابه پیش اومد برام 

چندماه دنبال ی چیز جزئی بودم 

دیگه ی روز خسته شدم  خواستم بزنم زیرش و جور دیگه ای ماجرارو حل کنم ک همون دقیقه حل شد داستان باورت میشه همون دقیقه؟؟؟؟!!

اصلا مونده بودم انگار رو ابرام 

اینم فکر کنم اینجوریه الان زدم زیرش باید بگم‌من  نمیخوام دیگه تا یهو می بینی درست میشه

کلا کارای من اینجوریه 

سر ازدواجمم اینجوری بود ی روز گفتم اقا من دیگه اصلا شوهر نمیخوام این خواستگارام دیگه نفرست  برام 

یهو زد و چندوقت بعد ازدواج کردم