2777
2789
عنوان

کمککک فردا چیکار کنم🥺😭

199 بازدید | 17 پست

فردا هم قرآن امتحان دارم هم مطالعات می‌پرسه هم علوم 🥺دیگه خسته شدم ما دانش آموزا هزارتا نیستیم به خدا هر روز میپرسم خود معلما(بعضیا جسارت نباشه)تا دو سه هفته بعد یه برگه تحصی نمیکنم بعد از ما انتظار دارن کل درسو حفظ باشیم دیگه خسته شدم درک نمیکنم اصلا بهشون میگیم امتحان داریم همش میگن به من چه....

جسارت نباشه همه ی معلما اینجوری نیستن

باید بخونی والا چاره نی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همه مشکلاتمون زندگی اینطوری باشه. دغدغه هامون فقط درس خوندن می‌بود...

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بیخیال این امتحانای کلاسی مهم نیس ،نمره ترم مهمه

بعدشم خب کم بشی چی میشه مگه ،تو درست رو بخون تهش میخوای کنکور بدی و رشته مورد علاقت رو بیاری یا حالا بری دانشگاه 

هیچ کس اون موقع ازت نمیپرسه نمراتت چند بوده 

نمزه بالا نگیر  مایی که شاگرد اول بودیم هیچ‌ نشدیم همون معدل 17هم  خیلی خوبه بخون ولی خ ...

حققققققق

اها توف تو اون شبای بیخوابی که واس درس خوندن هدر دادم 

درس خوندن خوبه اما ن خر خونی

شب نمیخوابیدم برا المپیاد درس میخوندم چیشد هیچ

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین