2777
2789
عنوان

خستگی هنگام درس

138 بازدید | 8 پست

5دیقه درس میخونم اینقد خسته میشم انگار 6 ساعت خوندم

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 

تازه شروع کردی اخه عادت نداری

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاب بده کم خونی داری حتما

دارم چطوری درمان کنم

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 

عادت نداری ب درس خوندن یا انگیزه نداری یا هدف نداری یا مشکل جسمی داری

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
ذهنت جا دیگه نیست؟  یا به خودت تلقین نمیکنی درسات زیاده و تموم نمیشه؟

بخاطر اینکه ذهنم کامل رو درسه خسته میشم😂 نه

بخاطر اینکه ذهنم کامل رو درسه خسته میشم😂 نه

پشت کنکوری هستی؟شاید به خاطر تکراری بودن درسه که برات جذابیت نداره

شاید هدف های بزرگ برمیداری مثلا ۳ ساعت پشت سر هم زیست خوندن 

Intj 💚🐌