2777
2789
عنوان

از خواستگارای که ردتون کردن بگید

468 بازدید | 18 پست

اینجا تاپیک خواستگارای عتیقه زیاد بوده. 

حالا یه خورده از اونایی که شما خواستید و اونا نخواستن بگید، دلایلش و واکنش‌های خودتون و اطرافیان/

خودم پسردائیم  پیشنهاد دادم به خاطر فامیلی رد کردم. یه بارم یه خواستگار خوب داشتم گفت شما زیادی به خانوادت وابسته هستی مهم ها اینا بودن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه خواستگار داشتم خیلییییی پولدار بود خیلی هاااا

منم طمع پول کردم گفتم قبول کنم

عمم معرف بود

پسره به عمم گفته بود خیلی خوشگله ولی قدش بلنده زن قد بلند دوس ندارم پاشنه بلند بپوشه از من بلند تر میشه😐😐😐😐

تو سایت نیستم خواهش میکنم لایک نکن ریپلی نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خواستگار داشتم خیلییییی پولدار بود خیلی هاااا منم طمع پول کردم گفتم قبول کنم عمم معرف بود پسره ...

میگفتی خب نمیپوشم😂

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔

خواستگارم نبوده ولی یه مدت روم کراش بود انقد توجه میکرد من عادی بودبرام مثل بقیه باهاش رفتار میکردم انقدر توجه کرد الان به کاراش فکر میکنم خیلی دوسش دارم😐

ولی دوره نمیبینمش شاید دیگه نخواتم🙁💔

اونا ما رو رد کردن؟؟  کلا دو تا خاستگار داشتم یکیش پسرداییم بود که رد کردن خونواده  با پ ...

آره 

بیان خواستگاری شما بپسندی و پسره نپسنده

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
یه خواستگار داشتم خیلییییی پولدار بود خیلی هاااا منم طمع پول کردم گفتم قبول کنم عمم معرف بود پسره ...

با این دلیلش رفت تو لیست عتقیه ها 

منم زیاد شنیدم برعکس ما دختره پسرا از دختر قد بلند خوششون نمیاد بغلی بیشتر دوست دارن

با این دلیلش رفت تو لیست عتقیه ها  منم زیاد شنیدم برعکس ما دختره پسرا از دختر قد بلند خوششون ن ...

دقیقا اون اقام بغلی دوس داشت م قدم بلند بود

تو سایت نیستم خواهش میکنم لایک نکن ریپلی نکن 
خودم تا حالا کسی رو نخواستم بقیه هم همون موقع ک میگفتن رد شدن و میشن، بخاطر سنم، و اصلا خواستگاری ند ...

چند سالته؟ 

مدرسه میری

نه اونجوری  اصلا خاستگار نداشتم ۱۷ سالگی زود شوهر کردم

خوشبخت باشی