دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اونی که بهش علاقمند هستی و توانایی ذهنی خوندنش رو داری
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من انسانی ام و خیلی ناراضی الیته من پارسال تموم کردم ولی کتابای تاریخ فلسفه جامعه جلو چشمم میاد گریه ام میگیره تجربی و ریاضی هم ک ..... هنر رو پیشنهاد میکنم
هر رشته ای که خودت بهش علاقمندی و پتانسیلشو داری که از پسش بربیای همون بهتره وگرنه درحالت کلی هر کدوم معایب مزایای خودشو داره و هیچ کدووووم برتری خاصی نسبت ب اون یکی نداره... چه رشتهای نظری چه فنی و هنر و ... فقط ب انتخاب خودت بستگی داره اونم بنظرم از مشاور کمک بگیری که براساس روحیه و پتانسیلت پیشنهاد میکنه بنظرم بهتره