2777
2789

مجردم و رابطه ندارم . هفته پیش یه بار قسمت پایین بدن تیغ زدم . تیغی که چند بار هم قبلا استفاده کرده بودم .از فرداش شروع شد عفونت ادراری . تکرر و سوزش . هر 5 دقیقه بعضی وقتها تودستشویی . شروع کردم سیپرو فلوکساسین 500خوردم دلم خوش بود خوب می شم ولی نشدم . سه روز بعدش رفتم دکتر گفت چون انتی بیوتیک خوردی فعلا نمی توانی آزمایش کشت بدی . دو تا آمپول جنتامایسین داد دوروز زدم و قرص های فنازوپریدین و یوریناسین . فقط دو روز که امپول زدم یه کم بهتر بودم از دیروز دوباره شروع شده اون حالتها . نمی دونم چه خاکی به سرم بریزم . احتمالا فردا دوباره برم دکتر . یه احساس فشار هم زیرشکم دارم 

با خدا باش و پادشاهی کن

ببین مایعات زیاد بخور تا تند تند بری دسشویی اب ولرم مخصوصا ماستم میگن خوبه من قبلا که عفونت اداری میگرفتم فقط خودمو میبستم به اب ولرم لیوان پشت لیوان سرمیکشیدم انقدر میرفتم دسشویی تا خوب میشدم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترونیدازول بخور،آب زیاد بخور

سر خود اشکال نداره ؟ فردا به دکترم بگم بنویسه ؟ فکر می کردم جنتامایسین خیلی قوی تر از این حرفها باشه 

با خدا باش و پادشاهی کن
ببین مایعات زیاد بخور تا تند تند بری دسشویی اب ولرم مخصوصا ماستم میگن خوبه من قبلا که عفونت اداری می ...

آب خوردن واقعا تاثیر داره ؟ همین طوری شم همش تو دستشویی ام 

با خدا باش و پادشاهی کن
سر خود اشکال نداره ؟ فردا به دکترم بگم بنویسه ؟ فکر می کردم جنتامایسین خیلی قوی تر از این حرفها باشه ...

من رون پاهام هم جوش زده بود واسه عفونت رحم بهم داد دوتادونه خوردم خوب شدم ،مترونیدازول واسه عفونتای مجاری ادار خوب جواب میده 

عزیزم پماد کلوتریمازول یک درصد بخر ازهمون روی مثانه بزن منظور داخل نبر چون دختری 

اهمون خوب میشی شبا قبل از خواب بزن دوسه شب بزنی حل میشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...