2777
2789
عنوان

توروخدا هر کی از عفونت ادراری سر در میاره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین تو آب نمک اینجا میگن این برا دختر ضرره نمی‌دونم ولی دردت آروم میشه فردا برو دکتر حتما

آب و شامپو بچه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

اسی یه چی بهت میگم اب رو اتیشه دوسه روز خودتو ببند ب دمنوش پونه کوهی روزی سه چهار لیوان دم کن بخور تااخر عمرت دیگه عفونت نمیگیره من خودم یه بلایی سرم اومد گریه میکردم از درد مادربزرگم گفت این کارو کن دوسه روز پشت هم خوردم خوب شدم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

منم مدتهاست درگیرم، تمام پوستم جوش زده بود، سرخود سفکسیم ۵۰۰ حدود ۳ هفته خوردم، پوستم خوب شد ولی بوی تند ادرارم هنوز هست، با اینکه بسیااااااار آب خوار هستم، سوزش و خارش ندارم، فقط بوی تند ادرار دارم و باز دوباره دارم جوش میزنم. روز پنج شنبه رفتم دکتر برام آزمایش ادرار و کشت ادرار نوشت، همون روز رفتم انجام دادم، تا دوشنبه که جوابش بیاد ببینم مسئله چیه!

هرگز اینجوری نمیشدما، ایندفعه اینجوری شده که خوبم نمیشه!

خداروشکر دوا درمون هست، وگرنه چه میکردیم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من رون پاهام هم جوش زده بود واسه عفونت رحم بهم داد دوتادونه خوردم خوب شدم ،مترونیدازول واسه عفونتای ...

اره عزیزم دو ماه درگیر بودم پیش اورولوژی میرفتم تا اینکه پیش،ماما و دکتر زنان رفتم و مترانیدازول دادن و شکر خدا خوب شد ولی فهمیدم که فیبروم هم دارم متاسفانه.و سوزش،ادرار هم دکتر طب سنتی رفتم چون هنوز یه مقدار. سوزش،داشتم و معلوم شد علتش گرمی جات و شیرینی جات زیاده که غلبه کرده. هنوز،رژیم دارم تقریبا. چه روزای،بدی بود همش،گریه میکردم. چون دکترا درست تشخیص،نداده بودن 

با خدا باش و پادشاهی کن
سلام ببخشید شما خوب شدین؟؟منم درگیرشم

گلم قضیه مال هفت ماه پیشه .حتما برو دکتر زنان و سونو هم بده .اشتباه منو نکن خوددرمانی نکن. من خیلی اذیت شدم . آخر مترانیدازول داد . ۵ روز خوردم ولی دکتر باید ببینه معاینه ت کنه و حتما کشت ادرار. بده قبل خوردن آنتی بیوتیک 

با خدا باش و پادشاهی کن
منم مدتهاست درگیرم، تمام پوستم جوش زده بود، سرخود سفکسیم ۵۰۰ حدود ۳ هفته خوردم، پوستم خوب شد ولی بوی ...

عزیزم انشاالله چیزی نیست ولی حدسم اینه که گرمی بدنت بالا رفته خنکی زیاد بخور . من پیش،دکتر سید مهدی میرغضنفری رفتم خدا خیرش،بده تشخیصش عالیه. ولی،حتما دکتر زنان برو نه جای دیگه و سونو بده .و کشت ادرار.  پیگیر باش . من دو ماه عذاب کشیدم و گریه میکردم 

با خدا باش و پادشاهی کن
اسی یه چی بهت میگم اب رو اتیشه دوسه روز خودتو ببند ب دمنوش پونه کوهی روزی سه چهار لیوان دم کن بخور ت ...

عزیزم رفتم پیش دکتر زنان مترانیدازول داد و فهمیدم فیبروم هم دارم و دکتر طب سنتی هم گفت غلبه گرما باعث سوزش شدید شده . اگه بدونی اون روزا چی کشیدم 

با خدا باش و پادشاهی کن
بشین تو آب نمک اینجا میگن این برا دختر ضرره نمی‌دونم ولی دردت آروم میشه فردا برو دکتر حتما آب و شام ...

عزیزم قضیه مال هفت ماه پیش هست چند بار دکتر رفتم. دکتر زنان دارو داد و بهترم شکر خدا 

با خدا باش و پادشاهی کن
منم نزدیک دو ماهه درگیرم دارم عذاب میکشم همش دسشویی ام 😭😭😭

دکتر زنان رفتی ؟ ازمایش کشت ادرار دادی ؟ اگه اینکا رها رو نکردی حتما انجام بده ببین عفونتت چیه . با انتی بیوتیک درمان می شه اگه عفونت نباشه و جواب ازمایش و معاینه دکتر زنان منفی هست شاید به درد من مبتلا شدی. من سوزش شدید هم داشتم و تکرر . رفتم دکتر طب سنتی معلوم شد که غلبه صفرا بوده با صفرا بر و یه مدت پرهیز از شیرینی شوری و گرمی جات خوب شدم.صفرا بر مثل لیموترش تمبرهندی کاسنی و اب زرشک

با خدا باش و پادشاهی کن