کیا تا اخر ماه باشش هفت تومن خرجشون راه میندازن میشه بگید جکار میکنین کم نمیاد هرکار میکنم نمیشه با دوتا بچه هیچی براخودم نمیخرم ولی بازم نمیشه خرج تحصیل بچه ها نمیزاره هرچی بلدین تورو خدا بگین
وای من امروز فهمیدم یکی از فامیلای دورمون کل ماهشو با یه تومن سر میکنه گریم گرفت اصن تصمیم دارم بزاش هر ماه ۵ ،۶ بریزم چجوری دووم اورده نمیدونم خیلیی سخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان منم با ۶ تومن میگذرونه با ی بچه محصل ولی کرایه خونه نمیدن باز ب سختی میگذرونه خیلی چیزای واجب فقط میتونه بگیره
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
وای من امروز فهمیدم یکی از فامیلای دورمون کل ماهشو با یه تومن سر میکنه گریم گرفت اصن تصمیم دارم بزاش ...
بچه داره؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
هله هوله نمیخرم.برا مدرسش میوه وغذاهای مورد علاقشو میزارم.برا صبحانش غلات ذرت شکلاتی گرفتم میریزم تو یه استکان شیر میدم بخوره.
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وای من امروز فهمیدم یکی از فامیلای دورمون کل ماهشو با یه تومن سر میکنه گریم گرفت اصن تصمیم دارم بزاش ...
کاش فامیلت بودم😅😅
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ما همینجوری بودیم نمیرسوندیم یه سال وضعمون خیلی خوب شد همون سال تو اوج خوشی مامانم یه بیماری لاعلاج گرفت انگار این روزگار چشم نداشت خوشحالی ما رو ببینه حالا میگم کاش نون پنیر میخوردیم ولی مامانم اینجوری نشده بود...
چقدر شما خوبید که به فکر فامیلتون هستین خدا برکت به مالتون بده... من دو تا برادر شوهرم خیلی پولدارن یه زمین داریم میخوایم بفروشیم بابت بدهی انتظار داشتم به خاطر برادرشون زمین و به قیمت مناسب بردارن ولی اونا میدونن که اوضاع ماچقدر افتضاحه ولی میخوان زیر قیمت بردارن