2777
2789
عنوان

چجور تا سرماه خرجیتون رومیرسونید

201 بازدید | 22 پست

کیا تا اخر ماه باشش هفت تومن خرجشون راه میندازن میشه بگید جکار میکنین کم نمیاد هرکار میکنم نمیشه با دوتا بچه هیچی براخودم نمیخرم ولی بازم نمیشه خرج  تحصیل بچه ها نمیزاره  هرچی بلدین تورو خدا بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم با ۶ تومن میگذرونه با ی بچه  محصل ولی کرایه خونه نمیدن باز ب سختی میگذرونه خیلی چیزای واجب فقط میتونه بگیره 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

وای من امروز فهمیدم یکی از فامیلای دورمون کل ماهشو با یه تومن سر میکنه گریم گرفت اصن تصمیم دارم بزاش ...

بچه داره؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

برنامه ریزی داریم دیگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کلا کیفیت زندگی آدم ها با هم متفاوته 

شهر محل زندگی ، اجاره و قسط و هزینه بچه هاو….  

ولی بهتر بگم با این عدد اصلا در توان من نیست و برای شخص من امکان ناپذیره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

هله هوله نمیخرم.برا مدرسش میوه وغذاهای مورد علاقشو میزارم.برا صبحانش غلات ذرت شکلاتی گرفتم میریزم تو یه استکان شیر میدم بخوره.

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وای من امروز فهمیدم یکی از فامیلای دورمون کل ماهشو با یه تومن سر میکنه گریم گرفت اصن تصمیم دارم بزاش ...

کاش فامیلت بودم😅😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ما همینجوری بودیم نمیرسوندیم یه سال وضعمون خیلی خوب شد همون سال تو اوج خوشی مامانم یه بیماری لاعلاج گرفت انگار این روزگار چشم نداشت خوشحالی ما رو ببینه حالا میگم کاش نون پنیر میخوردیم ولی مامانم اینجوری نشده بود...

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

چقدر شما خوبید که به فکر  فامیلتون هستین خدا برکت به مالتون بده...  من دو تا برادر شوهرم خیلی پولدارن یه زمین داریم میخوایم بفروشیم بابت بدهی انتظار داشتم به خاطر برادرشون زمین و به قیمت مناسب بردارن ولی اونا میدونن که اوضاع ماچقدر افتضاحه ولی میخوان زیر قیمت بردارن

چقدر شما خوبید که به فکر  فامیلتون هستین خدا برکت به مالتون بده...  من دو تا برادر شوهرم خ ...

اصن نمیدونید وقتی تشکر میکرد گریه کردم چقدر که تا الان نمیدونستم وای چجوری میشه اصن احساس گناه بدی دارم انقدرم صبور و مغروره طرف که هیچی نمیگفت 

اصن نمیدونید وقتی تشکر میکرد گریه کردم چقدر که تا الان نمیدونستم وای چجوری میشه اصن احساس گناه بدی د ...

احساس گناه چرا شماکه خبر نداشتی...  همین قدر که تا این حد احساس مسئولیت میکنید خیلی خوب...  این از خوبیتون