2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام زود بلند شه ؟

174 بازدید | 9 پست

چند ساله اصلا رشد نکرده 😕

ریزش مو هم ندارم 

جنس موهام چربه 

شامپو هم فقط سیر پرژک میزنم 

هیچی دیگه استفاده نمیکنم 

قبلا اب برنج میزدم چند بار ولی دیگه بیخیال شدم

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
شبا بباف بخواب ..دوماهی یبار نیم سانت از نوک موهات کوتاه کن...قرص بیوتین هم عالیه برای رشد مو...شامپ ...

ممنونم ❤️

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص هیرتامین و فیتو که میگن راسته تجربه داشتین برای تقویت و بلندی مو

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
این قرص هیرتامین و فیتو که میگن راسته تجربه داشتین برای تقویت و بلندی مو

من که استفاده نکردم 

به نظرم قرص خیلی ریسکه

ی شامپو هست اسمش سبغ کندوش هست. برای پر پشتی مو خوبه

انشاالله خدا به خواهر عزیزت سلامتی بده براش آیت الکرسی میخونم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
انشاالله خدا به خواهر عزیزت سلامتی بده براش آیت الکرسی میخونم 

عزیزدلید شما، انشالله خدا به شما و خانوادتون عافیت بده

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
عزیزدلید شما، انشالله خدا به شما و خانوادتون عافیت بده

الهی آمین دعای خیرت بهت برگرده گلم انشاالله که دل شکسته نشین