2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

163 بازدید | 8 پست

خانمای گل دخترم حساسیت به پروتئین گاوی داره تو روبیکا گروه زدیم با مامانای که نی نیاشون حساسیت به پروتئین گاوی دارن ممنون میشم کسایی که مثل ما نی نیاشون مشکل دارن تشریف بیارن گروهمون از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم 

هرکی لینک خواست پیوی در خدمتم

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

سلام من پسرم سه سالشه و پنج ماهگی این حساسیتش شروع شد الان شکر خدا خوب شده ولی انقدر دکتر و همه کار کردم اگه سوالی دارید در خدمتم

همینجا بپرسید روبیکا ندارم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
سلام من پسرم سه سالشه و پنج ماهگی این حساسیتش شروع شد الان شکر خدا خوب شده ولی انقدر دکتر و همه کار ...

سلام عزیزم عه؟ خداروشکر 

تاکی ادامه داشت؟ چیارو منع کرده بود دکتر؟ 

کدوم یک از برنامه هارو دارید؟ ما اونجا گروه بزنیم از تجربیاتتون استفاده کنیم 

برای حاجت روایی همگی صلوات🌺🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم عه؟ خداروشکر  تاکی ادامه داشت؟ چیارو منع کرده بود دکتر؟  کدوم یک از برنامه ها ...

پسرم به اکثر چیز ها حساسیت داشت تو تست پوستی که دقیق تره مشخص شد البته آزمایش خون هم دادیم ولی دکتر میگفت تست پوستی دقیق تره،

بیشترین حساسیت هم به گوشت گوساله و شیر گاو و گاومیش و محصولات گوسفندی بود 

در حدی که اگه یه انگشت خورشت میزاشتم دهنش لپ و روی دستاش و ساق پاش کهیر میزد پی‌پی ش حالت موکوسی(خلطی) میشد و سینه اش خس خس میکرد دکتر براش شیر خشک نئوکیت مینوشت ماهی ده تا از حلال احمر میگرفتیم وگرنه هیچ شیری بهش نمیساخت

خیلی عذاب کشیدم برای جبران کلسیم بدنش پای مرغ رو عصاره میکردم فریز میکردم تو غذاش میریختم حتی برنج هم حساسیت داشت ولی دکتر گفت کم بده 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

تنها دکتری که خوبش کرد دکتر فریبرز زندیه فوق تخصص آلرژی نوزادان بود الهی خیر ببینه،

گفت نهایت تا یک سال و‌نیمگی خیلی بهتر میشه و واقعا هم درست بود حرفش بعدش تا دوسالگی دیگه خیلی چیزا رو میخورد اما اینجور بچه ها سیستم ایمنی شون یکم ضعیف میشه باید حتما شربت های مولتی ویتامین مثل کیندر بخورن

برای پماد هم اگه کهیر میزد پماد فلوئوسینولون میداد و برای مرطوب کردنش اگزو کرم سیوند پمپی میزدم خیلی عالی بود هنوز هم میخرم

پسرم حتی مدفوع هم میکرد از شدت اگزما همیشه معقدش قرمز بود برا اونم کرم کبد ماهی ادرا میزدم 

به مامانا بگو نگران نباشن این مریضی دوره داره تا سه سالگی تو اکثر موارد برطرف میشه آخه من خیلی غصه میخوردم،

ولی صبر زیاد میخواد همه چیز باید با احتیاط به بچه بدی و تغذیه شو با چیزایی که حساسیت نداره جبران کنی.

چون در صورت عدم توجه خدایی نکرده این مریضی ممکنه پیشرفت کنه و مزمن بشه و آسم بشه

پسرم به اکثر چیز ها حساسیت داشت تو تست پوستی که دقیق تره مشخص شد البته آزمایش خون هم دادیم ولی دکتر ...

سلام عزیزم

امیدوارم پیامم رو ببینی

خواستم بپرسم تست پوستی رو از چند ماهگی میشه انجام داد؟

و من شیر خودمو میدم بچم یکمی بی قرار و بدخواب و نفخ داره، بهتره خودم شیر بدم یا شیرخشک؟

سلام عزیزم امیدوارم پیامم رو ببینی خواستم بپرسم تست پوستی رو از چند ماهگی میشه انجام داد؟ و من شی ...

عزیزم ما شش ماهگی انجام دادیم ولی زودتر هم فکر کنم بشه

اگه مطمئن شدید به پروتئین گاوی حساسیت داره بسته به شدت حساسیت دکتر میگه که شیر خشک مخصوص بدید یا شیر خودتون