palin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 442 عنوان تورو خدااا دعا کنید هوشیاریش کمه بیاین براش دعا کنید 46 بازدید | 3 پست پدربزرگم تو آی سی یو عفونیه ریه هاش ناجور خرابه نمیزارن بریم پیشش هوشیاریش خیلی کمه نمیزارن پیشش باشیم دکترش میگه فقط دعا کنید کارمون شده اشک و خدا خدا کردن تورو خدا برام دعا کنید بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟ 1402/08/14 | 18:59 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
my_love_m عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3279 سه تا حمد خوندمان شالله به حق صاحب الزمان حاجت روا بشی و پدربزرگت حالش خوب شهخواهش میکنم برای زینب دعا کنید جواب آزمایشش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه
palin مدیر استارتر عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 442 سه تا حمد خوندم ان شالله به حق صاحب الزمان حاجت روا بشی و پدربزرگت حالش خوب شه خواهش میکنم برای زی ... ایشالا بیمار شما هم شفا پیدا کنه مشکلی نداشته باشه فقط خدا الان به دادمون میرسه بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
my_love_m عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3279 ایشالا بیمار شما هم شفا پیدا کنه مشکلی نداشته باشه فقط خدا الان به دادمون میرسه ان شالله عزیزم ،قطعا فقط خداااا🤲🏻❤️