سلام به همه. همکارم حدود ۳۵ سالشونه و پسوریازیس گرفته. خیلی افسرده شده. میگفت میخواد بره اوزون تراپی. من تحقیق کردم که خیلی اثر نداره، شما ها تجربه ای دارید؟
آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند
دور از جون. بله ... متاسفانه... بسیار صورت زیبایی هم دارن
اگ ناراحت نشی استرس نداشته باشه و دلشوره بیجا کمی بهتر میشه،مال من الان خوب شده اما جاش نمیره اصلاااااا
امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت میکنند که چرا کفش ندارن تا اینکه یه روز آدمی رو میبینن که پا نداره و بعد غر میزنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث میشه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملالآور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای اینکه «کجا باید کار کنم؟» نمیگیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» میگیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری دین
گلم شوهر من از فرق سرش گرفت تا نوک انگشتان پا حتی داخل گوشش و نافش مبتلا شد دو مدل قرص دادن فولیک اس ...
البته متوتروکسایت رو گفت دکتر داده که هفتهای چهار عدد یک بار درهفته بخوره اما خالش پزشکه و گفته بود این قرص عوارضش وحشتناکه. همسرتون چند وقت از این قرص مصرف کرد؟ آیا عوارض داشت؟
آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از دارو هاشون عکس میکیرین ب ما هم بفرستین بخدا خیلی دکتر رفتم اما تاثیر نداشتن اصلا
گلم فولیک اسید ۵ درصد هرشب یک عدد به غیر از جمعه ها متوتروکسات دوونیم درصد فقط جمعه ها سه تا باهم قطره بتامتازون یک درصد شبها بزن به صورتش پماد تریامیسینون ان ان روزها دوبار به صورت شامپو کل تار برای مو و ریش و یه داروی دست ساز که نسخش ندارم
امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت میکنند که چرا کفش ندارن تا اینکه یه روز آدمی رو میبینن که پا نداره و بعد غر میزنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث میشه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملالآور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای اینکه «کجا باید کار کنم؟» نمیگیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» میگیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری دین
گلم فولیک اسید ۵ درصد هرشب یک عدد به غیر از جمعه ها متوتروکسات دوونیم درصد فقط جمعه ها سه تا باهم قط ...
مرسی عزیزم مرسی 🙏🏻❤️
شوهر من وحشتناک بود خودش میگفت جزام گرفتم راه میرفت پوست بدنش میفتاد اصلا افتضاح بود الان از منم خوشگلتره چهارسال پیش مبتلا شد به ماه نکشید کاملا خوب شد اما دیگه باید همیشه داروهاش بخوره اما دیگه شامپو و پماد و قطره کنسل شد چون پوستش کاملا خوب شد
[QUOTE=316419402]من تقریبا چهار ساله دارم اما از عید امسال ب اینور بد تر شده و در میاد چند تا و دو ه ...
انگاشتام آره متاسفانه تا آرنجم هست