2777
2789
عنوان

کسی با اوزن تراپی، پسوریازیسش درمان شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 61 پست
دور از جون. بله ... متاسفانه... بسیار صورت زیبایی هم دارن

اگ ناراحت نشی استرس نداشته باشه و دلشوره بیجا کمی بهتر میشه،مال من الان خوب شده اما جاش نمیره اصلاااااا

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین
گلم شوهر من از فرق سرش گرفت تا نوک انگشتان پا حتی داخل گوشش و نافش مبتلا شد دو مدل قرص دادن فولیک اس ...

البته متوتروکسایت رو گفت دکتر داده که هفته‌ای چهار عدد یک بار درهفته بخوره اما خالش پزشکه و گفته بود این قرص عوارضش وحشتناکه. همسرتون چند وقت از این قرص مصرف کرد؟ آیا عوارض داشت؟

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ناراحت نشی استرس نداشته باشه و دلشوره بیجا کمی بهتر میشه،مال من الان خوب شده اما جاش نم ...

خیلی درگیر شده بدنتون؟ صورتتون؟

از دارو هاشون عکس میکیرین ب ما هم بفرستین بخدا خیلی دکتر رفتم اما تاثیر نداشتن اصلا

گلم فولیک اسید ۵ درصد هرشب یک عدد به غیر از جمعه ها متوتروکسات دوونیم درصد فقط جمعه ها سه تا باهم قطره بتامتازون یک درصد شبها بزن به صورتش پماد تریامیسینون ان ان روزها دوبار به صورت شامپو کل تار برای مو و ریش و یه داروی دست ساز که نسخش ندارم

البته متوتروکسایت رو گفت دکتر داده که هفته‌ای چهار عدد یک بار درهفته بخوره اما خالش پزشکه و گفته بود ...

گلم الان همسر من سه سال داره مصرف،میکن و فعلا عوارض خاصی نداشته همسر منم با هفته ای چهارتا شروع کرد الان شده سه تا

خیلی درگیر شده بدنتون؟ صورتتون؟

زانو آرنجم ،تموم انگشتای دستم 

امسال شکننده ترین ورژن خودمو دیدم ،🕸🐺🐟🦎خلاصه ک طراحم و علاقم نسبت ب طراحی شدیده شدیده هاااا،و همسر و مادرم❤️😍 مردم همیشه شکایت می‌کنند که چرا کفش ندارن تا این‌که یه روز آدمی رو می‌بینن که پا نداره و بعد غر می‌زنن که چرا ویلچر اتوماتیک ندارن، چرا؟ چی باعث می‌شه که به طور ناخودآگاه خودشون رو از یه سیستم ملال‌آور به یکی دیگه پرت کنن؟ چرا اراده فقط معطوف به جزئیات و نه کلیّات؟ چرا به جای این‌که «کجا باید کار کنم؟» نمی‌گیم «چرا باید کار کنیم؟» چرا به جای «چرا باید تشکیل خانواده بدم؟» می‌گیم «کی باید تشکیل خانواده بدم؟» ی نمور از جز از کل ،💍تری  دین
گلم فولیک اسید ۵ درصد هرشب یک عدد به غیر از جمعه ها متوتروکسات دوونیم درصد فقط جمعه ها سه تا باهم قط ...

مرسی عزیزم مرسی 🙏🏻❤️

الان چند وقته خداروشکر خوب شدن؟

شوهر من وحشتناک بود خودش میگفت جزام گرفتم راه میرفت پوست بدنش میفتاد اصلا افتضاح بود الان از منم خوشگلتره چهارسال پیش مبتلا شد به ماه نکشید کاملا خوب شد اما دیگه باید همیشه داروهاش بخوره اما دیگه شامپو و پماد و قطره کنسل شد چون پوستش کاملا خوب شد

گلم الان همسر من سه سال داره مصرف،میکن و فعلا عوارض خاصی نداشته همسر منم با هفته ای چهارتا شروع کرد ...

خداروشکر. کرم ثمین هم خیلی موثره

شوهر من وحشتناک بود خودش میگفت جزام گرفتم راه میرفت پوست بدنش میفتاد اصلا افتضاح بود الان از منم خوش ...

عذرخواهی می‌کنم همسرتون چند سالشه؟

[QUOTE=316419402]من تقریبا چهار ساله دارم اما از عید امسال ب اینور بد تر شده و در میاد چند تا و دو هفته میمونه&n ...[/QUOT

حالا خوبه به جز انگشتات ، آرنج و زانو قابل دید عموم نیست. انگشتات خیلی درگیره؟

گلم فولیک اسید ۵ درصد هرشب یک عدد به غیر از جمعه ها متوتروکسات دوونیم درصد فقط جمعه ها سه تا باهم قط ...

نسخه همکارم هم تقریبا همین بود. متوتروکسایت ، فولیک اسید یک، کرم ثمین، شامپو مدلین

[QUOTE=316419402]من تقریبا چهار ساله دارم اما از عید امسال ب اینور بد تر شده و در میاد چند تا و دو ه ...

انگاشتام آره متاسفانه تا آرنجم هست