تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشهست!.
خدا لعنت کنه دکترمو چند هفته پیش دور سرش ۳۳ بود گفت خوبه هنوز وقتی ۳۵ الی ۳۶ شدی نمیاد تولگن ...
برو پیش ی دکتر دیگه . سایت دکتور تو یا نوبت دات آی آر برو شهرتون بزن بهترین دکترا و مطباشونو میاره ب خدا صد تومنی دویست تومان بدی بچه سالم باشه بهتر از اینه ک بری پیش ی دکتر بد و بعداً بخوای پول دوا درمون بچه بدی اونم اگه قابل برگشت باشه . اگه پا به ماهی همین الان برو نوبت بگیر . انشاالله که خدا کمک کنه.
خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
من ۳۹ هفته ۱ رورم دهانه رحمم ۱ سانت باز شده ترشح قهوه ای دارم مغزم نمیکشه دیگه دارم دیونه میش ...
برو انشاالله ک چیزی نیس . ب خدا استرس نده با ماشین برو پیاده روی هم نکن که جلو میندازه زایمانو. ب شوهرت بگو قضیه رو بزار بره دنبال کارای دکتر و اینا . بگو ی دکتر خوب پیدا کنه پیش اونم برو حتما
انشاالله ک درست میشه . خودتو سعی کن آرووم کنی . ی دعایی نمازی توسلی چیزی انجام بده بعدم دیگه ب خدا بگو سپردم به خودت . خدا بیشتر از همه کس مراقب بچه بیگناهیه ک داری بگو خدایا سپردمش به خودت . انشاالله که چیزی نیس و خیالتم راحت میشه یا هم میگه سزارین . در هر صورت آرامشتو حفظ کن و با بچه حرف بزن و نزار اون نگران بشه .