2777
2789
عنوان

خواب دیدم مکه ام

49 بازدید | 7 پست

همین ۱ ساعت پیش خواب دیدم

تو خواب باورم نمی شد حتی چادر نبرده بودم اونجا خریدم وقتی رفتم به سمت کعبه اشک می ریختم 

خیلی دوست دارم بدونم تعبیرش چیه

🥺🙏

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، یک پیش آمدی جلوی راحتون سبز میشه ازش به نیکی یاد کنید و بهش کمک کنید، ثوابش بالاتر از رفتن به ...

سلام مرسی جواب دادین ی پسری عاشقم ازم میخواد ۲سال صبر کنم براش گفتم نه

اگر فرد مناسبی هست و شناختی ازش دارین میتونین فرصت بدید بهش.

چشمم ترسیده اگر بعد ۲سال نشد چی؟مامانش خبر داره اوکیه ولی باباش نمیدونه 

دیگه روح و روانی برام نمیمونه اگر نشه میترسم 

به اقا پسره اعتماد دارید؟

واقعا عاشق من شده اولین باره به دختری حس داره ولی چون خیلی مثبت بچه خونس مثلا ماهی یکبار همو می دیدیم یا میره مهمونی یا مهمون بیاد اصلااا ی پیام به من نمیده بارها هم گفتم بهش میگه چشم ولی بازم همون کار رو ادامه میده که واقعا تو مخم رفته