2777
2789

اول اینو بگم ‌داداشم کلا پیش منه منم میزارم مدرسه خودم میرم سرکار ۷ و نیم میزارمش اونجا امروز ساعتای ۱۰ و نیم ۱۱ زنگ زدن ک یکم بی حاله بیا دنبالش

حالا رفتم هیچیشم نبود انگار خسته بود فقط گقته بود میخوام برم خونه😑

حالا اینم بیش فعاله‌ مدرسه در جریانه ۸ سالشه نمیدونم شاید گفتن همیشه شلوغه الان خیلی بی حال شده ی چیزیش هست 

دیشبم زود خوابیدا

حس میکنم بهونه گیری میکنه نمیخواد مدرسه بره الکی ادا در میاره

همیشه میگه کاش مدرسه ها نبود سرکار نبود

اما تاحالا نشده بود اینجوری تو مدرسه ادا در بیاره

من ترسیدم گفتم حتما مریض شده، چیکارش کنم الان چیزی نگم بهش؟ کلا ی مدته خیلی آشفته و بی قراره 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخاد مریض بشه دخترمنم یک روز گریه کرد نمیرم باشگاه کلا عجیب بود برام شبش تب کرد و این ویروس جدید را گرفت و کلا بدنش خسته س۴شب تب مقاوم کرد سرشم میذاره رو بالشت سریع میخابه دایم میگه خستم

بله.دخترم زنگ زد گفت حالم بده بیا دنبالم.چون سابقه داشت اهمیت ندادم.مدیرشون زنگ زد گفت من میترسم این حالش بده،بیا ببرش.حالا نیم ساعت تا تعطیلی مدرسه بود.آژانس فرستادم آوردش🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

اضطراب داره بچه‌. حتما پیگیرش باش و سخت نگیر بهش یه مدت. 

روانشناس میریم دیگ چیکار کنم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بشین درست و حسابی باهاش صبحت کن جوری که اعتماد کنه. بچه ها تا اعتماد نکنن حرف نمیزنن

اعتماد داره من تاجایی ک خودم میدونم کلا از مدرسه بدش میاد

طبیعیم هست بچه ها ک اکثرا بدشون میاد حالا بیش فعالم هست اصلا تحمل کلاس کلا سخته واسش

اما نمیشه ک هی نره 

شاید میخاد مریض بشه دخترمنم یک روز گریه کرد نمیرم باشگاه کلا عجیب بود برام شبش تب کرد و این ویروس جد ...

خدا نکنه☹

اره چند باری دخترم حالش بد شده بود یبارم بالا اورده بود رفتم دنبالش اوردمش.ولی نزار داداشت عادت کنه ...

همین دیگ خوشم‌ نمیاد عادت کنه 

خودم‌ ی وقتا میگم نرو کلا خسته ای نرو

اضطراب داره یا ممکنه اذیتش کرده باشن بهش سخت نگیر سعی کن باهاش حرف بزنی راجب مدرسه و معلماش و دوستاش

چیزی نمیگه بهم

سختگیر نیستم اون الان بگه نرم بگم ن باید بری دیگ عادت میکنه همش میره اونجا میگه زنگ بزنید بیاد دنبالم حالم بده