2777
2789

سلام . من ۲۱ سالمه دانشجوام و ۴ ماهه عقد کردم . ازدواجم سنتی بود و مادرامون که دوست بودن ما رو به هم معرفی کردن . من مادرم خیلی در رابطه با کار همسرم نگرانه و همش به من فشار میاره که به همسرم گیر بدم کار کنه و زحمت بکشه . من همسرم چند تا ویلا کنار دریا داره و اونا رو اجاره میده و ازش پول در میاد

یه کامیونم با باباش شریکی داره که راننده باهاش کار میکنه و پول میاد تو حساب شوهرم . ما درآمدمون خیلی خوبه . ده برابر خونه ی بابام شوهرم بهم پول میده ولی  سرش خلوته تو کارای خونه بهم کمک میکنه ولی بیرون کاری نداره که انجام بده. از یه طرفی منم دانشجوام و منو میبره دانشگاه میاره و هر روز میریم گردش و تفریح و دوردور کلی هم مسافرت میریم .تازه قرار شده بعد از لیسانسم بهم کمک کنه برا خودم کار خودمو که مربوط به رشتمه بزنم . من مشکلی ندارم و همه جوره عاشق شوهرمم و هم اخلاقی هم مالی هم تعهدی هم ج*نسی همه نظر اوکیه . ولی مامانم میگه مرد هر چه قدرم از سرمایه هاش پول دراره نباید تو خونه بشینه باید کار کنه و زحمت بکشه . من به شوهرم گفتم چرا کار نمیکنی گفت مگه تو مشکلی از نظر مالی داری؟ گفتم نه . گفت میخوای دانشگاه خودت برو همه کارای خونه رو خودت کن ، هر روز هر روز گردش و تفریح رو قیدش رو بزن من برم کاری کنم که صبح تا شب وقتمو بگیره بعد وقتی من میتونم بشینم تو خونه راحت و دیگران برام کار کنن و پول درارم چرا الکی خودمو عذاب بدم؟

مادرم میگه الان شما تو خوشی و جوونی هستید ولی اگه کار نکنه و فقط از سرمایه هاش بهش پول برسه در آینده به مشکل میخورید . ادم از بیکاری به پوچی میرسه . از بیکاری آدم مریض میشه استخونا تنبل میشن اگه ادم تا دیروقت بخوابه و کار نکنه. از یه طرفم همسرم ۲۸ سالشه و بیشتر اموالش ارثیه که باباش بهش داده . پدرشوهرمم خیلی اصرار داره که شوهرم زود بیدار شه و مشغول به کاری باشه ولی مادرشوهرم همش میگه چیکارش داری پسرمو بذار بخوابه بذار راحت باشه

واقعا موندم که چه کاری باید بکنم . از یه طرفم چون دوس ندارم شوهرم به من گیر بده ، دوس ندارم خودمم بهش گیر بدم کاش یکی غیر از خانواده راهنماییم کنه

نصفشو خوندم

ولی چرا میزاری از الان مادرت انقدر دخالت کنه؟؟؟؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

با مادرت موافقم! بیکاری آفته. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یه کار سبک کنه بد نیست 

از آدمی که فقط بخوره و بخوابه خوشم نمیاد 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

لطمه ای به زندگیتون نزده که.چرا اجازه اطهار نظر به بقیه رو میدی.مامانت اگه خیلی به این مسئله حساس بود قبل ازدواج بهش دقت میکرد.اون بنده خداهم که چیزی برات کم نزاشته.مرد حتما باید بره بیل بزنه که کار کرده باشه!

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

زندگی ایده‌آلم:

ولش کن با هم تفریح کنید برید جهانو بگردین آدمای قدیمی درکشون از زندگی متفاوته به خاطر همین اینو میگن چون خودشون عادت کردن فقط کار کنن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیزم خودت جوابتو توی تاپیکت دادی

همه ی مشکلاتی که از بیکاری بود رو گفتی

حالا که سرمایه خوبی داره شوهرت یه مغازه بزنه سرش گرم باشه، یا هرکاری که مناسب میدونه، ولی واقعا کار نیازه برای مرد

حتی یوقت دیدی از بیکاری هی با اینو اون چت کرد و با ادمای مختلف رفت خدای نکرده

ببین باشگاهم میتونه بزنه، اون دردسرشم کمه، هرکاری باشه بکنه فقط سرش گرم کار باشه

حتی میتونید دوتایی کاری راه بندازید، تو هم دانشگاهت تموم میشه و بعدش دوتایی بیکار بشینید خونه خسته میشید

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

سلام خدا قوت عزیزم ‌‌مادرت .پدرشوهرم راست می گن .به شوهرت بگو ۰ن روست دارم تو کار با زحمت  تلاش تو دوست دارم لذت می برم.بگو جوهره مرد کاره .بهش بگو پنج شنبه جمعه ها بریم تفریح مرد نباید همش خونه بشینه تنبل بار می یاد می تونی کار کردنش تغییر بدی . همین الان تو دوران نامزدی.موفق باشید عزیزم ‌‌به ماهم خبر بدین

من برای یه زن هم نمی پسندم انقدر بیکاری 

اینجوری زندگی بی برنامه میشه و تفریحات تکراری و ادم برای سرگرمی دنبال راه حال ها دیگه میره 

سرشو یه جوری گرم کن حتی اگه درامدی هم نداشته باشه فقط در حد سرگرمی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نصفشو خوندم ولی چرا میزاری از الان مادرت انقدر دخالت کنه؟؟؟؟

من چیزی از زندگیم بهش نمیگم . اون میبینه که خوب زندگی میکنم و میپوشم و میخورم و تفریح میکنم .

اما بعضی وقتا میاد خونمون یا روزی چند بار زنگ میزنه بهمون دیگه متوجه میشه از طرفی هم شوهرم خودش زندگیشو برا مادرم تعریف میکنه . نمیتونم به مادرم بگم تو زندگیم دخالت نکن چون اگه درآینده اتفاقی خدای نکرده بیفته میگه من گفتم خودت گوش ندادی .

گاهی اوقاتم میگم شاید اصن نباید تو سن کم ازدواج میکردم که اینقدر همه دخالت کنن ولی خب خودم از زندگی فعلیم خیلی راضیم 

عزیزم خداروشکر که زندگیتون خوبه همون جوری که شوهرت گفته وقتی درست تموم شد برات یه کار راه میندازه اونموقع به شوهرت بگو دوست دارم با هم کار کنیم و شوهرتم به کار بگیر،

درضمن من عاشق اینم که شوهرم *برای پول کار نکنه و پول براش کار کنه* میدونی چقد توی دوران بارداری و بچه داری کارت سبک میشه