2777
2789

معمولا تب بالایی ک تشنج بده و کنترل نشه شاید بشه فلج جسمی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ب این چیزا فکر مبکنی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یک تنه مرزهای علمو جا به جا کردی!

تشنج با تب معمولا عوارض نمیزاره 

تشنج بدون تب هست که باید کنترل بشه 

چون تشنج با تب با قطع تب اوکی میشه .

حتی اگه سرس رشد خوبی داشته باشه؟

کلا تب و تشنج ناشی از تب برای زیر هجده خیلی خطرناکه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
یک تنه مرزهای علمو جا به جا کردی! تشنج با تب معمولا عوارض نمیزاره  تشنج بدون تب هست که باید ک ...

من تو کتاب علمی اینو خوندم شما کجا خوندین؟ 

کی اینو گفته فلج جسمی ازاسمش معلوم هرقسمت از بدن قابل حرکت نباش میگن فلج جسمی تشنج مغز فشارمیاد یه بیماری که قابل درمان فلج نمیشه 

اسی اون نمیتوان گفت فلج بچه هنوز ماهیچه هاش قوی ورشد نکرده که خودش نگه داره اینو فلج نمیگن

کی اینو گفته فلج جسمی ازاسمش معلوم هرقسمت از بدن قابل حرکت نباش میگن فلج جسمی تشنج مغز فشارمیاد یه ب ...

مگه من گفتم این فلجه 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

اسي پرسید ممکنه برا بچه فلج ایجاد بشه منم گفتم آره فلان مشکلم فلج ایجاد می کنه 

یعنی ي بچه سالم ي روزی هر بلایی ممکنه سرش بیاد 

من نخوندم ، فوق تخصص مغز گفتن. چون فرزندم تشنج با تب داشتن من نگران شدم و پیگیر اسکن و نوار مغز که ف ...

آره اگه تبش کنترل بشه عارضه نداره 

ولی اگه کنترل نشه هر عارضه ای داره 

ما یکی از اقوام مون بچش دچار همین مشکل شد دیر بهش رسیدن ی عمر فلج کامل شد