الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره منم دکتر اعصاب بهم داده برای لاغری یعنی تاثیر نداره
من دو ماه حالت تهوعشو تحمل کردم که شاید لاغرم کنه ولی تاثیری نداشت. دکتر گفت شاید روی بعضی ها تاثیر نذاره. من صد گرمم لاغر نشدم با این قرص. انقد تهوعم شدید بود صبحونه خوردم چند بار همونجا وسط خونه بالا آوردم
این قرصِ بی خطره منه😉 قرصای اعصاب مصب منو پکوندن بعضی وقتا کفر میگم و منتظرم بمیرم برم پیش خدا یق ...
ای بابا دوستم منم کم نکشیدم چی بگم که واقعا بگم به حالم گریه میکنی من با اون قزصای لعنتی ۳۰ کیلو اضافه وزن اوردم و همچنان با افسردگی در جنگم و این قرصو دکتر داده که لاغر کنم اما خیلی تو اینترنت عوارض زده حالا میخوام از امروز به امید خدا شروع کنم
الهی بگردم لیتیوم منو بد بخت کرده اما چ کنم ک نمیتونم نخورم😔 عزیزم توپیرامات اوایل دست و پای من ر ...
خیلی عالیه منم دارم رژیم میگیرم کنارش حالا و اینکه شروع کنم به پیاده روی انشالله که هممون به امید خدا خوب بشیم و سرحال بشیم عیبی نداره زندگی همینه حالا هر کسی به یه طریقی هستش میگن که اب باید باهاش زیاد بخوری دکتر من گفت اب فراوون بخور باهاش شما هم اب بخور باهاش زیاد عزیزم