2789
عنوان

♥️🌺سلام بيايين واسه هم دعا كنيم و معجزه خدا را ببينيم ♥️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 133 پست
مرسي عزيزم  انشالله هر حاجتي داري خدا زود زود بهت بده  الهي امين 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ...

ممنون عزیزم همچنین شما 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برسی ب هرچیزی ک توی دلتع🫂💚

مرسی خواهری

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍

اسمم مبینا

انشالله همتون حاجت رواشید

میشه برامنم دعا کنید امسال یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سختمه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
ممنونم مهربون خدا خیرت بده، ان شالله هر چی از خدا میخوای بهت بده  برات آیت الکرسی خوندم و صلوا ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی💚

حاجت روا باشی 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ممنون گلم شما لطف داری.  خیلی محبت میکنی درحقم، ممنونم🥺💚

خواهش میکنم عزیزم خدا دلت شاد کنه 

همین الان واستون فرستادم🌻

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
مرسی فداتشم خیلی لطف میکنی ایشالا هرچی خواسته توی دلت داری بهش برسی و به معجزه ایمان بیاری😍🌼✨

مرسی از دعای قشنگت گلم💚

اسمم مبینا انشالله همتون حاجت رواشید میشه برامنم دعا کنید امسال یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سخ ...

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

انشالله مبينا جون امسال يك بخت خيلي خوب اوني كه لايقت هست خدا قسمتت كنه اينقدر خوشبخت بشي كه همه حسرت زندگيتو بخورن 

التماس دعا خيلي دعا كن بدر و مادر منم 🙏🏻♥️

خواهش میکنم عزیزم خدا دلت شاد کنه  همین الان واستون فرستادم🌻

🌹🙏🏻

انشالله هيچ كسي غم و غصه را تو چهره پدر و مادرش نبينه 

انشالله همه اخر و عاقبت به خير بشن 

انشالله هر كسي هر حاجتي داره براورده بشه 

واسه پدر و مادرم منصور و فاطمه دعا كنيد مشگل خونه و زمينشون همين ماه انشالله حل بشه 

استارتر جان برای خودت و خانوادت آیة الکرسی میخونم که با این تاپیکت باعث خیر شدی عزیزم 🙏🏻

الهی که همیشه دلت شاد باشه🤲