2789
عنوان

♥️🌺سلام بيايين واسه هم دعا كنيم و معجزه خدا را ببينيم ♥️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 133 پست
الهی که بزودی تاپیک بزنی و بگی بخیر و خوشی حاجت روا شدی🤲😍 براتون سوره حمد و نصر خوندم🌹

خیلی ممنونم چقدر شما مهربونی😍 خدا حفظتون کنه لطف کردی منم 100صلوات به نیت شما میفرستم🌹🌻

😍😍حرز امام زمان❤بسم الله الرحمن الرحیم یا مالک الرقاب یا هازم الاحزاب یا مفتح الابواب یا مسبب الاسباب سبب لنا سببا لا نستطیع له طلبا بحق لا اله الا الله محمد رسول الله صلی الله علیه و اله و سلم.❤خواص این دعا.(1.رهایی از مشکلات و گرفتاری ها2.در امان ماندن از بلایا و حوادث3.دفع چشم زخم و دور کردن آن4.دفع سختی ها5.حفظ جان و اموال در برابر بلایای پیش بینی نشده6.در امان ماندن از شر جانوران موذی و درندگان7.اجابت دعاها و خواسته ها)❤😍😍
برات آیت الکرسی خوندم ان شالله که مشکلتون حل بشه به زودی 🤲🏻 خواهش میکنم برای زینب دعا کنید جواب آ ...

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

مرسي عزيز دلم انشالله كه زينب صحيح و سلامت و ١٢٠ سال عمر با عزت داشته باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برات آیت الکرسی خوندم ان شالله که مشکلتون حل بشه به زودی 🤲🏻 خواهش میکنم برای زینب دعا کنید جواب آ ...

براشون حمد و صلوات فرستادم ان شاءالله بخیر بگذره🤲

برای خودتونم صلوات فرستادم الهی که به خوشی حاجت روا بشید 🌹

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای جانم😍 الهی که به خوشی بغل بگیریش و سربلندیشو ببینی عزیزم برای سلامتیش حمد میخونم💚 خوبی از شما ...

مرسي عزيزم 

انشالله هر حاجتي داري خدا زود زود بهت بده 

الهي امين 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ» مرسي عزيز دلم انشالله كه زينب صحيح و سلامت و ...

ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه، برای شما و همه دوستان که حاجت دارن سه دور تسبیح صلوات میفرستم

بازم خواهش میکنم برای زینب دعا کنید جواب آزمایشش خوب باشه و مشکلی نداشته باشه 

ممنون از همگی

ایه الکرسی خوندم.ایشالا مشکلتون حل شه. برای منم دعاکنین سلامتیم بدست بیارم

براتون حمد و ۷مرتبه این ذکرو خوندم عزیزم 🌹

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
استارتر گل ایشالا مشکلاتت مثل آب خوردن حل بشه و بدون دغدغه باشی. التماس دعا برای درست شدن رابطه نیل ...

انشالله هر حاجتي داري زود زود براورده بشه و رابطت با شايان تا ١٢٠ سال به خوشي 

مرسي عزيزم انشالله 

نميدوني چقدر دارم غصه ميخورن خانواده ام 

استارتر گل ایشالا مشکلاتت مثل آب خوردن حل بشه و بدون دغدغه باشی. التماس دعا برای درست شدن رابطه نیل ...

براشون آیة الکرسی میخونم🌹

براشون حمد و صلوات فرستادم ان شاءالله بخیر بگذره🤲 برای خودتونم صلوات فرستادم الهی که به خوشی حاجت ...

ممنونم مهربون خدا خیرت بده، ان شالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم🌹

ایه الکرسی خوندم.ایشالا مشکلتون حل شه. برای منم دعاکنین سلامتیم بدست بیارم

مرسي عزيز دلم 

انشالله صحيح و سلامت كنار خانوادتون ١٢٠ سال با خوشي زندگي كني 

التماس دعا 

خیلی ممنونم چقدر شما مهربونی😍 خدا حفظتون کنه لطف کردی منم 100صلوات به نیت شما میفرستم🌹🌻

ممنون گلم شما لطف داری. 

خیلی محبت میکنی درحقم، ممنونم🥺💚

خدا پشتیبان زندگیتون باشه ایشالا ب حق خدایی خدا بیای و بگی مشکلاتتون مثل معجزه حل شده 

مرسي عزيزم انشالله خدا از زبونت بشنوه 

نميدوني چقدر خانوادهام غصه دارن انشالله هيچ وقت غم و غصه را تو دل خانوادت نبيني