2777
2789
عنوان

اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا

1004 بازدید | 18 پست

کسی برنامه مزاحم یاب داره؟بتونه صاحب یه شماره رو پیدا کنه؟خودم هرچی گشتم همچین برنامه ای ندیدم یا کار نکرد برام اگه کسی داره بهم بگه دعاتون میکنم خیلی حیاتیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه اش چقدره

نمیدونم باید بپرسم کدوم شهری من قمم حالا هر شهری هستی جای نصاب دوربین مداربسته بپرس شاید اونام یواشکی نصب کنن چون غیر مجازه فکنم شاید نصب کنن اگ قم هستی یا کرج بگو ب شوهرم بگم یا تهران چون این سه جا کار می‌کنه 

تهرانم 

باشه عزیزم ب شوهرم بگم هزینش چقدره میشه قضیه تورو میگم بهش کمتر حساب کنه ببینم چی میگه الآنم نرو خونه بابات زندگیت خونتع بری بدتر میشه اونم از خداش میشه شایدم داری اشتباه میکنی باید برات ثابت بشه بد شاید اون دختره چسبیده ب شوهرش خودت ناراحت نکن خودت میگی بهش اعتماد داشتی متمعن باش اون چسبیده ب شوهرت زود تصمیم نگیر فقط فعلا محل نزار بذشوهرت

هزینش چقدره میشع اگ کسی بخواد انجام بده

نمیدونم امشب شوهرم بیاد میپرسم ازش یه دستگاهه ریزه با یه سیم‌کارت سیم کارت تو گوشی توعه بسته نت میگیری ب اون خطط از طریق اینترنت هر جا بره ردیابی میشه یه برنامه هم نصب می‌کنه تو گوشی تو یه نرم افزاره بد تصویر صدا میتونی ببینی بد مکان میزنه کجا رفته الان آنلاین نشون میده بهت امشب میپرسم میگم 

اونجا رو قفل کردی نشد جوابتو بدم.تو خودت اردیبهشت تاپیک زدی چن روز دیگه عروسیته.بعد میگی ۸ ساله رفتی ...

عزیزمن .من شیش سال عقد بودم دوسال نامزد..پنج ماهه عروسی کردم ولی اون شیش سال جز زندگیم حساب نیست؟اون دوسال کشک بود؟هی میگفت ندارم با نداریاش ساختم زندگی فقط از بعد عروسی حساب میشه؟برو بخون نوشتم چند ساله هقدیم خرداد عروسیمه