2777
2789
عنوان

بارداری

64 بازدید | 7 پست

بچه ها خواهرم با آی وی آف باردار شده قبلش هم دو بار سقط داشته الان حالت تهوع شدید داره ولی خیلی می‌ترسه عق زدن و فشار به شکمش باعث سقط بشه روزی سه تا دمیترون میخوره ب شش میخوره هر چی هم بگین امتحان کردیم ولی بهتر نشده. حالت تهوع که داره انگار خدای نکرده میخواد جون بده خیس عرق میشه . عوق زدن شدید براش خطرناک نیس؟

شربت ومترال بپرسه ازدکترش میتونه بخوره بخوره براتهوع خوبه ان شاالله هچی نشه نترسه ترس بدتره 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از اینکه از خواب بلند شه به صورت همون دراز کش بیسکوییت یا نون خشک بخوره 

وای نگو بيسکوئيت ترد نون خشک هر چی بگی تو همون حالت دراز کش امتحان کرده؛ بلافاصله برمیگردونه.

فقط هم صبح نیست در طول روز چند بار اینطوری میشه. حتی نصف شب بخاطر تهوع بیدار میشه

وای نگو بيسکوئيت ترد نون خشک هر چی بگی تو همون حالت دراز کش امتحان کرده؛ بلافاصله برمیگردونه. فقط ه ...

من روربارداریم همینطوربودم یه کم جواب دادبیسکویبت ونون خشک. بعداز۳ماهگی بهتر شدم.

دوستم ماست وخیارمیخورد براش خوب بود