2777
2789
عنوان

شوهرم به داداشش پول میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 86 پست

میدونی چرا اینکارو کرد؟ چون توقعت پایین بود، چرا گوشت نخریدی؟ چرا لباس نخریدی؟ چرا طلا نخریدی؟ ....

من تو این چند سال فهمیدم به مردا نباید رحم کرد هیچ وقت از خواسته هات نگذر مردا دوست دارن پول خرج کنن اگه تو واسه خودت خرج نکنی واسه یکی دیگه خرج میکنه، میدونم شوهرم پول نداره میگم فلان چیز فلان چیز و میخوام میگه من پول ندارم میگم نمیدونم من اینارو میخوام. الان دیگه نمیگه ندارم میخره.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع میگن زیاده روی کردم 

عزیزم به اینم فکرکن زندگی که سه سال زحمت کشیدی وجمع کردی بخای بدی همون برادرمفت خورش میاد میشینه توش وهمه چی روتودست میگیرن ..یکم بیشترفکرکن یکم زمان بده وقتی زنگ میزنه باصحبت وآرامش درستش کنید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

من فقط فهمیدم همسرت انسان شریفیه و مثل داداشای دیگش یکی از اعضای خانوادش ‌‌‌‌‌که مشکل داره رها نکرده....همسر خودمم انجام میده حتی بیشتر از این تو زندگیمونم خیلی کم و کسر داریم ولی از اونورم خدا خیلی هوامونو داره خیلی...بهتره به جای تصمیم گیری سریع منطقی و از یه زاویه دیگه نگاه کنی  

چقدر بد نیت هستین بعضی هاتون به اسی میگین الکی خرج تراشی کن تا شوهرش به خانواده برادرش که به نون شب محتاج هستن کمک نکنه حالا برادرش کار نمیکنه زن و بچش چه گناهی دارن که گیر همچین آدمی افتادن یعنی اونا از گرسنگی بمیرن بالاخره تو خانواده همه همچین مواردی هس و انسانیت حکم میکنه همه در حد توانشون کمک کنن مخصوصا افراد درجه یک