2777
2789
عنوان

بابام گفت از چشم افتادی😔

417 بازدید | 55 پست

مثل داداشام

گفتم چرا چون تجربی نمیخوام بخونم

گفت نه چون مارو مسخره گرفتی 

اگه از همون اول میگفتی به جای کفش و کیف گرون پول واسه رشته ی طراحی و دوختت میکردیم

الان دیگه پول خرجت نمیکنم

گفتم پس چطوری برم طراحی و دوخت

گفت من نمیدونم بگو ندارم  

حالا من چیکار کنم

چه کاری میتونم بکنم پول در بیارم؟

جایی نیست که واسه مدرسه کمک مال کنه؟

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃

بابات یه چیزی گفته

جدی نگیر

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به طراحی و دوخت علاقه داری یا صرفا بخاطر سختی درس های تجربی میخوای بری؟؟ اگه میتونی برو رشته تجربی ...

به تجربی علاقه ندارم و مدت تحصیلشم زیاده ولی طراحی و دوخت هم آسونه هم میتونی پول در بیاری

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
به طراحی و دوخت علاقه داری یا صرفا بخاطر سختی درس های تجربی میخوای بری؟؟ اگه میتونی برو رشته تجربی ...

درسته آرزو دارن 

ولی قرار نیست آرزوهاشونو به بچشون تحمیل کنن!!!!

اگه میتونی تجربی برو چه لفظیه !!!

دنبال علاقت برو اسی 

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
رشته ت که خیلی خوبه راحت میتونی کارکنی تجربی به چه دردمیخوره توقع دکترشدن دارن ازت به حرفاشون اهمیت ...

هنوز تغییر ندادم

تاحالا جایی کار نکردم که بلد باشم

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃

برو تولیدی کار کن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
درسته آرزو دارن  ولی قرار نیست آرزوهاشونو به بچشون تحمیل کنن!!!! اگه میتونی تجربی برو چه لفظی ...

گفتش مشکلم این نیست که نمیری تجربی مشکلم اینه این سه ماه تابستونو بجای فکر کردن به رشتت داشتی کار دیگه ای میکردی

الان کلی پول تغییر رشتت میشه

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
رشته ت که خیلی خوبه راحت میتونی کارکنی تجربی به چه دردمیخوره توقع دکترشدن دارن ازت به حرفاشون اهمیت ...

متاسفانه کشور ما و پدرومادرای ما بچشون تو هر سطح و پایه ای باشه رو تجربی میفرستن 

تا چی 

تا به آرزوی خودشون برسن!!!!

بعصی خانواده ها فقط بلدن تو سره بچه بزنن

من رشتم طراحی دوخت بود ولی ایییینقدر به من غر زدن و هر روز دادشون هوا بود که چرا رفتی این رشته پر خرج ! 

ولی با این وجود من علاقه داشتم و خوندم و دیپلممو گرفتم با نمره خوب ولی حمایت نکردن که برم دانشگاه بعدشم تو سرم زدن که این همه خرجت کردیم هیجی نشدی😔😑 یه جوری شدم که از رشتم متنفر شدم و دیگه هچوقت سمت خیاطی نرفتم...

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

همون طراحی و دوختت رو برو خیلی خیلی خیلی بهتره.

منم درسم خوب بود فرستادنم تجربی. الانم ۲۷ سالمه هنوز یه کار ندارم ، حالا همونا دارن سرزنشم میکنن که چرا فلان رشته نرفتی چرا برا معلمی آزمون نمیدی! به این فک نمیکنن که از همون اول باعث شدن راه رو اشتباه برم و دیگه جونه اینکه از اول برگردم سر همون نقطه ای که ۱۰ سال پیش بودم و وارد مسیر دیگه ای بشه رو ندارم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

گفتش مشکلم این نیست که نمیری تجربی مشکلم اینه این سه ماه تابستونو بجای فکر کردن به رشتت داشتی کار دی ...

بگو الان که واردش شدم فهمیدم هیچ کششی نسبت به درساش ندارم

بعصی خانواده ها فقط بلدن تو سره بچه بزنن من رشتم طراحی دوخت بود ولی ایییینقدر به من غر زدن و هر روز ...

الهی فدات شم😔

عزیزم برو کار کن خودت پول تحصیلتو بده ادامه بده❤️

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃