2777
2789
عنوان

ازدواج دوم با یه بچه..

1060 بازدید | 36 پست

بعد ۴ سال یه خواستگار اومده شرایطش نزدیکم نمی دونم چرا اصلا خواستگار ندارم

طرف یک سال از من بزرگتر جدا شده از زنش و یک پسر داره که از پسر من یک سال بزرگتر

مغازه باباش کار میکنه و خونه و ماشین داره

منم لیسانس آقا دیپلم

من مغازه دارم البته شریکی

خودش میگه خونم پاتوق دوستاش بوده ولی الان نیست نمیدونم چرا اینارو گفته

میترسم از اینکه معتاد باشه یا رفیق باز

البته الان خونه اجاره کرده تا خونه خودش تکمیل کنه آخر هفته هام از چهارشنبه تا جمعه خونه خودش با رفیقاش

بابامم تحقیق کرده از همسایه شون گفته خوبن

به نظرتون

چطوری تحقیق کنم میتونم با تعقیبش بشناسمش

به زن سابق شم زنگ زدم گفت باهش رفت و امد کنید خودتون بفهمید چرا واقعا 

موندم ازدواج کنم 

کیا ازدواج دومشون از سختی هاش بگین

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجله نکن 

معمولا مرد های اهل پاتق و .... چیز جالبی نیستن 

مدتی باهاش بگرد مثلا نامزد یا ..... خوب تحقیق کن 

ممکنه اهل مشروب یا حتی مواد مجلسی باشه یعنی نه همیشه زندگی با اینجور مردهایی مصیبته چون هیچ وقت دست از این کار برنمی دارن گلم 

خوبه خوب تحقیق کن اگر به اعتیاد شک داری بی تعارف یه کیت ده کاره از کالا پزشکی بخره برادر یا پدرت و ازش نمونه بخواین اگر زیر بار نرفت حتما خبری هست  یا یه روز بی خبر ببرش مرکز تست اعتیاد ( کلینیک ها ی ترک )  بگو باید خیالم راحت باشه 

اگر از اعتیاد خیالت راحت شد بعد مدتی رو بزار برای شناخت خودش عجله نکنید برای عقد 

اینکه هر دو پسر دارید خوبه ولی بازم سخته 

براتون آرزو میکنم یه زندگی بی دغدغه داشته باشید

ب نظرم رفیق باز زیادی بوده که زنش جدا شده  بیگدار ب اب نزن

بچه ها اگه بگه گذاشتم کنار

واقعا میشه بزاره کنار

رفیق بازی

میترسم فقط در حد حرف باشه

یا بعد مدتی دوباره رو بیاره به رفیق بازی

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

خیلی رفیق باز که 

خوب دور هم ۳روز جمع میشن چیکار میکنن؟

باید به این فکر کنی اگه بعد ازدواج رفیق بازی شو کنار نذاره تکلیفت چیه؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
عجله نکن  معمولا مرد های اهل پاتق و .... چیز جالبی نیستن  مدتی باهاش بگرد مثلا نامزد یا ...

آزمایش اعتیاد مشروب نشون میده

و اینکه چن ساعت قبل

میترسم دیگه خواستگار نداشته باشم

به خاطر اینکه خواستگار نداری هر کس رو قبول نکن گل 

مجرد بودن بهتر از شوهر بد وخدای نکرده طلاق دوباره است

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خیلی رفیق باز که  خوب دور هم ۳روز جمع میشن چیکار میکنن؟ باید به این فکر کنی اگه بعد ازدواج رف ...

میه تعهد میدم

چطوری میتونم تعهد بگیرم

میگه کلا گذاشتم کنار

میگم چه دلیلی داشت بگه این قضیارو به من