2777
2789
عنوان

ازدواج دوم با یه بچه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 36 پست
وقتی دو سه روز با دوستاش تو خونه جمع میشن  دعای کمیل و زيارت عاشورا که نمیخونن پس دقت کن.

آی رحمت به شیری که خوردی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

با احترام و عذر خواهی

راستش من جای او آقا باشم گزینه های بهتر شما رو برای ازدواج دارم بسیار مطلقه های بدون فرزند و حتی دخترهای مجرد حاضرن با این شخص ازدواج کنن. شما هم یک بچه داری (انشاالله همیشه سلامت باشه)  همینکه از نظر سنی یکسال کوچیکتر که مردها سعی میکنن جوانتر از خودشون انتخاب کنن. 

پس شما اول جویا بشو که با این شرایط چرا اومده سراغ شما؟ 

امیدوارم از دستم ناراحت نشی سعی ام راهنمایی بود

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اگه بگه گذاشتم کنار واقعا میشه بزاره کنار رفیق بازی میترسم فقط در حد حرف باشه یا بعد مدتی ...

ببین عزیزم بعضیا رسما تو خونشونه رفیق بازی هیچ جوره هم نمیشه گذاشت کنار. این آقا هم خودش اول کاری از رفیقاش و پاتوق و این چیزا حرف میزنه.. من با بقیه کار ندارم اینجا چی بگن ولی نظرم اینه از مردی که زنشو طلاق داده باید ترسید چون ب هرحال هرررررچی که بگه از علت طلاق دادن زنش و ... اینا چرته این اقا مرد زندگی نبوده تلاششو برا نگه داشتن زندگیش نکرده مخصوصا که بچه هم داره نشون میده اونقد مرد نیس ک بشه روش برا یه عمر زندگی حساب کرد..

من ب شخصه چون دقیقا این اتفاق تو نزدیکانم افتاد و الان شده درس عبرت که هیچ وقت با مردی ک ازدواج ناموفق داشته وصلت نکنیم به هیچ وجه. راستی گفتم این اتفاق برا نزدیکانم افتاده و متاسفانه بعد یه بچه دیگه حاصل این ازدواج دوباره طلاق گرفتن و۳ بچه این وسط آواره موندن😪

همیشه تو طلاق مرد مقصر نیست یطرفه به قاضی نرید

بله اینطوریه ولییییییی برلی طلاق از نظر من دو طرف مقصرن.. دو طرف رابطه باید برا زندگی ک ساختن تلاش کنن.. زنی که یه بچه هم داره ببین چقد تو این زندگی اذیت شدههههه که حاضر شده از بچش دل بکنع طلاق بگیره 

استارتر عزیز من رک بگم شک نکن این آقا هم کاملا رفیق بازه هم معتاد..چه بسا اخلاقای دیگه هم به مرور رو کنه براتون

میه تعهد میدم چطوری میتونم تعهد بگیرم میگه کلا گذاشتم کنار میگم چه دلیلی داشت بگه این قضیارو به م ...

شما دیگه تجربه دارید نباید اشتباه کنید

تو این دوره و زمونه نمیشه خیلی به تعهد اکتفا کرد

مثلا اگه بره میخواید چیکار کنید؟

نمیگم حتما آدم بدی هست ولی دقت کنید .یه مدت رفت و آمد کنید تا کمی بشناسید.

زن سابقش هم هوشمندانه جواب داد

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
بله اینطوریه ولییییییی برلی طلاق از نظر من دو طرف مقصرن.. دو طرف رابطه باید برا زندگی ک ساختن تلاش ک ...

همیشه اینجوری نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آزمایش اعتیاد مشروب نشون میده و اینکه چن ساعت قبل میترسم دیگه خواستگار نداشته باشم

چرا  میخوای  به هر قیمتی شده ازدواج کنی و هر کس و ناکسی رو تو زندگیت راه بدی، منم جدا شدم باور کن تنهایی و یه زندگی شرافتمندانه  اصلا قابل مقایسه با این نیست که دوباره یه زندگی زجر آور رو تحمل کنی، حداقلش اینه که الان روح و روانت در آرامشه...