2777
2789
عنوان

ازدواج دوم با یه بچه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 36 پست

تعهد چطوری جواب میده فایده داره تعهد

یع جورایی فک کنم میخوام نگهش دارم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنش بهترین نظرو داده طبق گفته زنش پیش برو ببین چی میشه بنظرم اون خانوم الکی زندگیشو ول نکرده عجله نک ...

همیشه تو طلاق مرد مقصر نیست یطرفه به قاضی نرید

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
همیشه تو طلاق مرد مقصر نیست یطرفه به قاضی نرید

بله درس میگید اما بنظرم باید با هم در ارتباط باشن که بیشتر همو بشناسن، ولی از همسر قبلی این اقا میتونن تحقیق کنن بلاخره چن وقتیو باهم زندگی کردن طبیعتا اون خانوم شناخت بهتری دارن

وقتی زنش گفته باهاش برین بیاین میفهمین چرا طلاق گرفتم بیخیالش شو

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بله درس میگید اما بنظرم باید با هم در ارتباط باشن که بیشتر همو بشناسن، ولی از همسر قبلی این اقا میتو ...

عزیزم خودم ازدواج دومم هست.مطمئن باشین هرگز اون خانوم نمیاد بگه من مقصر بودم.بهترینش اینه که حداقل یسال رفت و آمد کنن و تو موقعیت های مختلف همو بسنجن.به هیچ وجه نباید با عجله تصمیم گرفت

وقتی دو سه روز با دوستاش تو خونه جمع میشن 

دعای کمیل و زيارت عاشورا که نمیخونن

پس دقت کن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم خودم ازدواج دومم هست.مطمئن باشین هرگز اون خانوم نمیاد بگه من مقصر بودم.بهترینش اینه که حداقل ی ...

بله که نمیگن مقصر بودن اما از یه سری چیزا خبر دارن وبرای این خانوم بهتره که بازن اولشم صحبت کنه 

یک مدت نامزد بمونید عقد محضری نکنید تا شناخت پیدا کنی 

شرایط سخت هست دوتا بچه که احتمال زیاد باهم کنار نیان واین وسط زندگی شما متشنج بشه 

مجرد بمونی بهتر ازاینکه یک بار دیگه شکست تجربه کنی 

بله که نمیگن مقصر بودن اما از یه سری چیزا خبر دارن وبرای این خانوم بهتره که بازن اولشم صحبت کنه  ...

اصلا چیزی که به طرف کمک کنه نمیگن عزیزم

یک خانم 26 ساله مظلوم که برای بار سوم میخواست ازدواج کنه خواستگار سمج داشت وبه ظاهر عاشق پیشه هرکاری می‌کرد برای به دست آوردنش کلی امتیاز داد به خانم..... 

خانم ازترسش عقد محضری نکرد و گفت شناخت بیشتر بشه بعد ولی دوماه چهره واقعی طرف شناخت و بدون دردسر جدا شد 

یه ضرب المثل میگه

زن مرده رو زنش بدید

زن طلاق داده رو معذرت میخوام عنش بدید

چرا یه زن باید با بچه جدا بشه

فکر میکنم جواب این سوالو خودت بهتر باید بدونی

اولین چیزی که من فهمیدم اینه که آقا رفیق بازه

ولی کاشکی زنش میگفت مشکلشون چی بود

از همسایه های زنش

از فامیلای زنش بپرسید

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....