2777
2789
عنوان

روم نمیشه بگم😐

366 بازدید | 17 پست

بچه ها چن روز پیش دوس پسرم یه  کارت پولشو جا گذاسته بود بعد جایی میخاستیم بریم یهویی باید یه پول زیادی میکشید نیورده بود اون کارتشو من مجبور‌شدم یه تومن به اون کارتش کارت به کارت کنم گف برات میزنم 

ولی نزده هنوز 😐منم خیلی پول ندارم چیکار کنم 

ببخشید ولی خیلی خنگی ۱ تومن اخه 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو حتما بهش . بگو پولم رو نیاز دارم یه بهانایی جور کن و بگیر . 

مستقیم روم نمیشه بگم اخه اون پولی که میخاس بکشه مربوط به منم بود ینی یه جایی رفته بودیم با هم بره جفتمون باید پول میکشید مجبور شدیم این کارو بکنیم چجوری‌بگم🥲

نمیدونم  من تو این موقعیت نبودم  ولی مطمعنم چیزی نمیگفتم .... چون خجالت میکشیدم بگم پولمو بده   اه  ادم باید خودش بریزه دیگه پولو ...

.  من تو مدرسه اینجوری میشدم  طرف واقعا تیغ زن نبود و بچه پولدار بود ولی یادش رفت پولمو پس بده  پول خیلی خیلی خیلی کمی هم بود   ولی اصلا نتونستم بگم پسش بده .شایدم چون مبلغش کم بود فکر کرد مهم نیست برام  چون خیلی پولدار بودن 

البته شاید دوست پسرت  پول نداشته ؟؟؟ هوم؟؟؟

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

ببین  من فکر کردم برا کار خودش  بوده 

اگه تازه اشنا شدین و بهش اعتماد نداری و قرارای اوله و انچنان نمیشناسیش کخ هیچی ولی 

اگه واقعا پارتنرته و مدتی هست که باهمین و واقعا با همین 

خب شما اینجوری نگاه کن که وقتی دختر و پسر میرن دیت یا خرید حتما همیشه پسره نباید پول بده  گاهی دختره هم باید اینکارو بکنه دیگه    

البته اون خودش گفت برات میریزم  ولی به نظرم زشته ادم از پارتنرش پول شامو بگیره مثلا   خب دفعه بعد اون حساب میکنه ( مثال زدم) 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...