2777
2789

میدونم طرف خیانت کرده و با دوست خودمم خیانت کرده ولییی هی میخوام به روش بیارم بعد میگم به روش بیارم دعوامون میشه میره سمت دختره، فعلا هیچی نمیگم دختره همش حرص میخوره که این با من در ارتباطه…ولی نمیدونم تا کی ادامه بدم؟ نمیدونم چجوری تموم کنم که هم خجالت بکشه و هم نتونه راحت بذاره بره؟ (تصمیمم احساسی نیست فقط خیلی اذیت شدم از اینکه با دوست خودم رابطه داشته )

میخوام یجوری تموم کنم که اونم استرس بکشه و اذیت بشه که انقدر اذیتم کرد،تجربه ای در مورد تموم کردن رابطه دارین که بهم کمک کنه😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین به چه چیزی حساسه

از طریق اون حساسیت زیر آب دوستت رو جلوش بزن و خودت بیشتر محبت کن تا دوستت رو بی خیال بشه

دلش به شما گرم باشه

بعدم ولش کن

نامردیه اما فقط این به ذهنم رسید

باورت میشه همسایمون دوستشو میورده خونه رفیق چن ساله بودن اخر شوهرش اومد گف من این خانمو ینی دوست زنش ...

🥺

منم ۶ سال دوست بودم دو‌‌سال آخر با این دوستم‌ رفته همه کار کرده که از طریق خودمم آشنا شده بودن

ببین به چه چیزی حساسه از طریق اون حساسیت زیر آب دوستت رو جلوش بزن و خودت بیشتر محبت کن تا دوستت رو ...

اینم خیلی خوب بود البته اگه بعدش ولش کنی نه اینکه با خودت بگی حالا که طرفو ول کرده بچسبم بهش چون قطعا دوباره خیانت می‌کنه 

به نظرم توبه گرگ مرگه

اگه ازدواج نکردین کارت خیلی راحته.اول باید بتونی ثابت کنی حرفتو با عکس از پیاما یا خودشون بعدش میری دم خونه ی دوستت از خجالتش درمیایی.چاپ میکنی عکسارو میری دم خونشون انقدر قشنگ میشه که دیگه گو*ه بخوره شریک دوم کسی بشه.بعد میمونه پارتنرت که ازترس اینکه ابرشو ببری میتونی بتازونی🙃