2777
2789
عنوان

کسی هست

284 بازدید | 13 پست

بچه ها سمت ما یهو بارون شدید اومد همراه رعد برق بعد یهو از خواب پریدم اومدم تو تراس دیدم از تو حیاط صدای جرقه میاد نه یبار پشت سر هم بعد بارون قطع شد همسرم خونه نیست مجبور شدم رفتم در خونه همسایه گفتم بی زحمت شما برقا رو ببینین اتصالی حس کردم هست داخل اون قسمت برقا اسمش الان تو ذهنم نیست شانس جرقعه هم قطع شد .گفتن نه چیزی نیست ولی بخدا من چند ین بار اتصالی حس کزدم برا ماشینا نگران شدم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اشکال نداره احتمالا درک میکنن تنهایی  الانم ایته الکرسی بخون بسپر خودتو بخدا بخوای

وای استرس از یه طرف دستام دارن میلرزن بخدا نگران ماشینای شدم گفتم الان اون مخزن برق الان اسمش یادم نیست اتیش میگیره بیچاره ها خوابالو از خواب بیدار شدن 

واسه جعبه فیوزتون همین فردا صبح یه برقکار بگید بیاد کلید نشتی جریان یا محافظ جان بزاره. به محض اینکه اتصالی پیش بیاد حتی دستتون به بدنه برقدار و جایی برخورد کنه در کسری از ثانیه قطع میکنه. 

سیم های کنتورم چک بشه. شل بودن اتصالات و لختی سیم هاش ممکنه جرقه ایجاد میکرده

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!

[QUOTE=316359905]وای استرس از یه طرف دستام دارن میلرزن بخدا نگران ماشینای شدم گفتم الان اون مخزن برق الان اسمش یادم ن ...[/QUOTEدرکت میکنم استرس نداشته باشه هرچی بود تموم شد ولی تا فردا که خشک بشه همه جا سعی کن چیزی برق نزنی دعا بخوون بسپر بخدا خودش مواظبه 

واسه جعبه فیوزتون همین فردا صبح یه برقکار بگید بیاد کلید نشتی جریان یا محافظ جان بزاره. به محض اینکه ...

جعبه فیوز همه ساختمون تو حیاط بنظرتون ممکن اتیش بگیره با بارون ؟؟؟ خطرناکه اخه همسایه ها رفتن خوابیدن من نمی تونم بخوابم از نگاری میترسم اتیش سوزی بشه 

جعبه فیوز همه ساختمون تو حیاط بنظرتون ممکن اتیش بگیره با بارون ؟؟؟ خطرناکه اخه همسایه ها رفتن خوابید ...

برق حوادثش چراغ خاموش پیش میاد. باید یه بازبینی بشه. اکثرا کنتورهای برق ک تو فضای بازن اصولی کار نمیشه توی ایران‌. سیستم ارت هم که توی ساختمونا تعطیله کلا. حالا تا صبح خیلی نمونده یه برقکار ماهر هماهنگ کنین چک کنه همه مواردو. همین کلید نشتی جریان هم حتما بزارید. با کنترل فاز. یه تومن آب میخوره ولی حداقل و سایل گرون قیمت منزلتون صد در صد در امانن‌ به این محافظ های برقی ک سر راه یخچال میزارین اکتفا نکنین. 

رسیور هم کلا از برق بکشید

برق حوادثش چراغ خاموش پیش میاد. باید یه بازبینی بشه. اکثرا کنتورهای برق ک تو فضای بازن اصولی کار نمی ...

پس من بیدار بمونم بهتره .همه ساختمون خوابیدن کسی هم حرفم باور نکرد چون جرقع با قطع بارون قطع شد خدا کنه تا صب بارون نیاید تا شوهرم بیاد ولی بخدا جرقه میزد چند بارخیلی زشت شد بیدار کردم همسایه رو ولی ترسیدم متاسفانه هیچکسم به ساختمون اهمیت نمیده پول یه شستن نمیدن چه برسه به چک کردن کنتور 

پس من بیدار بمونم بهتره .همه ساختمون خوابیدن کسی هم حرفم باور نکرد چون جرقع با قطع بارون قطع شد خدا ...

خاصیت ایرانیا همینه. منتظرن بقین کلا. این فرهنگ انتظارو تو همه چیزشون نهادینه کردن‌. بله کنتور مشکل داره و سیم ها غیر استاندارد نصب شدن یا دیگه ضعیف شدن. اگرم از اداره برق اومدن برای چک کردن لازم دونستن کل مسیر کابل تا تیر چراغ برق باید عوض شه و کابل با سایز مناسب نصب شه‌. ببخشید من خودم مهندس برقم. واسه خونه پدریمم همین مشکل داشت عوضش کردیم. 

اول به مامور اتفاقات بگید چک کنن بعد هم اون دستوری که دادم انجام بدین‌‌. اینم شانس شما بود این وقت شب تاپیکتون دیدم. اگرم کنتور درب نداره بگید یه درب با IP مناسب تعبیه شه تا آب نفوذ نکنه. 

خاصیت ایرانیا همینه. منتظرن بقین کلا. این فرهنگ انتظارو تو همه چیزشون نهادینه کردن‌. بله کنتور مشکل ...

ممنونم لطف کردین جواب میدین والا خوابم میاد ولی از استرس نمی تونم بخوابم بله متاسفانه درب جعبه که پوسیده خراب و باز بود اون لحظه که همسایه رفت نگاه کرد .از پیاماتون عکس گرفتم صبح به همسرم نشون بدم که چک کنه خیلی لطف کردین