2777
2789

بچه دارم نمیتونم بیرون برم دنبال کار ...شرایط مالی بدی واسم پیش اومده حتما باید کاری دست و پا کنم ولی نه کسیو دارم نه جایی بلدم. از طرفی ام اصلا نمیتونم از کسی پول قرض کنم هر چند کسیم الان دیگه پول به کسی نمیده ولی خوب میخوام خودم کار کنم . لطفا اگه کار خونگی و اینترنتی سراغ دارید که مطمئنه بهم بگید

سئو یاد بگیر 

کاداینترنتی اگه منظورت اینستاس که بگیر نگیر داره  فامیلمون آنلاین شاپ زد بیست و چهاری تو گوشی بود خیلیم شوهزش غر زد تهش با ۵ کا فالوور بست پیجشو .....ادمین اینستا هم آموزش میخواد هم کم کم باید روزی چند  ساعت وقت بزاری هم برا محتوا هم تعامل هم بروز بودن 

من دوروبرم زیاد دیدم رفتن توش گذاشتن کنار

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه از هیچی بهتره. باید چیکار کنم میشه بگی لطفا

ببین درخاس بده..

میگم بهت..

فقط اینکه نتم گاه قط و وصل میشه اگ دیر ج دادم بدونی

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.