2777
2789

ان تیش خیلی بالا بود گفت احتمال زیاد ناقصه 

برا مجوز سقط خیلی اذیت میکنن؟؟میشه تو خونه سقط کرد؟

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندماه قبل بارداریت خورده بودی

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
دوباره انجام بده امکان اشتباه زیاده

نمیدونم دکترم گفت احتمالش کمه سالم باشه چون قرص خوردم 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
خوب اول چند تا سونو دیگه معتبر برو بعد اقدام به سقط بکنم اینا خیلی هاش اشتباه در میاد 

اخه به خاطر قرص نگه داشتنش ریسکه 

گفت رو مغزش تاثیر گذاشته 

چند وقت قبل بارداری قطعش کردی؟ بعد تشکیل نطفه استفاده کردی؟

حین مصرفش باردار شدم 

بعد نطفه دوتا خوردم نمیدونستم حامله ام 

چندماه قبل بارداریت خورده بودی

کلا ۵ تا دونه قبلش خوردم ۲ تا بعدش