2777
2789
عنوان

خانما کمک لطفا

190 بازدید | 34 پست

سلام خانما 

شوهرم امشب گفت باید طلاق بگیریم. 

گفت یه کیس پیدا کردم میخوام با اون ازدواج کنم. 

من رابطه جنسی خیلی وقته باهاش نداشتم از رابطه لذتی نمیبرم. 

حق داره؟؟ درسته؟؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مرد نیار داره نیازش رو از تو برطرف نکنه همین میشه دیگ

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
افسردگی گرفتم اصلا میل جنسی ندارم.  شاید الان نزدیک حدودا یک سال باشه😭😭

برو دکتری مشاوری جایی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
عزیزم مرد نیار داره نیازش رو از تو برطرف نکنه همین میشه دیگ

من نمی تونم😭😭😭

خیلی هم دوستش دارم و میمیرم براش. 

حالا چیکار کنم؟؟ 

چرا حس میکنم تاپیک الکیه😐 ولی خب اگه واقعا اینطوره میتونید برای حل مشکل رابطتتون به مشاور مراجعه ک ...

مریض شدم. 

افسردگی شدید شدید. 

😭😭

من نمی تونم😭😭😭 خیلی هم دوستش دارم و میمیرم براش.  حالا چیکار کنم؟؟

نمی‌دونم والا راحلی جز مشاور به ذهنم نمیاد خودشم شوهرت رک گفته میخواد طلاق بگیری با یکی دیگه ازدواج کنه سخته یکم

خب لذت نبر اون چ گناهی کرده آخه. الکی بهش نشون بده ازش لذت میبری. کسیو پیدا نکرده الکی میگه که تو به ...

آره میدونم الکی گفته چون عاشق هم هستیم ولی خوب حتما داره به این موضوع فکر میکنه و دنبال کسی هست. 

دلم میخواد خودمو بکشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مریض شدم.  افسردگی شدید شدید.  😭😭

میدونم درکت میکنم ولی خب به ظاهرم شده باید حداقل نیاز اونو برطرف کنی بعد تو موقعیت مناسب با روش های مناسب بهش بفهمونی با کمک هم حل کنین

شوهرتو از خودت نرون به سمت خودت بکش

خب اون رفته کیس پیدا کرده دیگه مهریه رو بگیر طلاق بگیر برو دنیال زندگیت مردی ک بیاد بهت افسردگی بده ...

من عاشقشم. 

چجوری طلاق بگیرم. 😭😭

خودم پشتوانه مالی دارم.