2777
2789

سلام به همه

من بعد از کلی صادق بودن و تلاش کردن برای ایجاد یه رابطه مثبت و خوب با همه دوستان و فامیل و ...به این‌نتیجه رسیدم واقعا بلد نیستم وقتی بهم تیکه میندازن و یا ناراحتم می‌کنند مودبانه جوابشونو بدم...

همیشه ساکت می‌نشستم و یا با خنده ردش میکردم قضیه رو ...

ولی بعدش خیلی ناراحت میشدم که چرا بلد نیستم مودبانه و در لحظه جواب مناسب رو بدم... 

گفتم اینجا از نظراتتون استفاده کنم....

مثال هم‌میزنم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان مثال برادر شوهرم بهم گفت 

تو حاضری یه دست و یه پا نداشتی اما موهای دختر منو داشتی؟؟؟

منفقط گفتم موهای دختر شما خیلی قشنگه...و حق دارید دوستش داشته باشید...

اما واقعا خیلی حرف زشت و بی ادبانه ای بود و چرا یه آدم اینقدر باید کم عقل باشه که همچین حرفی بزنه

برادر شوهرم بالای چهل سالشه 

من توی یک کتاب خوندم زیاد نباید فکر کنی چی بگی هر چی تو دهنت اومد باید بگی تمرینشم اینه که یه دیقه زمان بگیری یه کلمه انتخواب کنی کلمات مرتبط به اونو بگی 

مثلا اول پتو می اد 

بعد بالشت بعد تشک و... هر چی بیشتر بگی برنده ای

به عنوان مثال برادر شوهرم بهم گفت  تو حاضری یه دست و یه پا نداشتی اما موهای دختر منو داشتی؟؟؟ ...

اوه چ بیشعوره،،ولی قطعا خواسته شوخی کنه

جواب تو عم واقعا عالی و مودبانه بوده،خودتو با اون بی شعور درننداز ،شخصیت ت بالا خودتو نشون دادی،،،

من توی یک کتاب خوندم زیاد نباید فکر کنی چی بگی هر چی تو دهنت اومد باید بگی تمرینشم اینه که یه دیقه ز ...

البت که فکر کردن خیلی خوبه ، من شنیدم ادمای بزرگ خیلی فکر می کردن